|
Yazar |
Konu  |
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 17/08/2006 : 15:49:27
|
Sildim. |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 18/08/2006 : 11:52:11
|
Omersinan, hileli olmadigi nereden belli diye sormussun. Adam battle.net de oynuyor. Yani gidip bir karakter editor indirip karakterini editleyemezsin. Statlarda hile yapman hemen hemen imkansiz (kesinlikle demiyorum). Diyelim ki 500 manaya sahipsin. 10 mana isteyen bir lanet yaptin. Mananin hareket ettigini pek goremezsin. Buyucu siniflar ozellikle cok hizli sekilde mana yeniler.
Summoner necromancer duellerde barbariani yenemez haklisin. Ancak ben nice barbarlar gordum uber tristramda diablonun onunde diz coken. Sonrasinda necromancer gelip temizliyordu portali. Cunki eger portalin yakinlarina cekti isen onlari kaza ile, orada ayni anda 100 tane yaratigin sana selam vermesi var portaldan girince. Ancak yuklu bir summonla oraya giden necro temizliyor portali, digerleri oldursun diye. Ben necro gormustum tristramda guzel is yapan, ancak hic tek basina bitirebilen necromancer gormemistim. Yani sadece paladinler degil, duelde gucsuz (hatta PvE de bile guzsuz derler necro icin hell zorlugunda) necromancerin tek basina 3 dakika gibi bir surede temizleyince tebrik etmek gerek :)
Bu arada orasi uber tristram hala anlamadi isen. Oraya barbarianla bir gitmeni tavsiye ederim, olayi daha rahat anlayabilmek icin :) |
 |
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/08/2006 : 13:46:58
|
Tristram olduğunu anladım. Ordaki yaratık 1.11 patch ile geldi hatta(Diablo'yu belkide bu forumdaki herkesden daha çok takip ediyorum - oynuyorum).
O karakterin battle.net te olduğunu bilmiyordum. Video yu izledim ama açıklama veya yorumları okumadım.
O Diablo'nun önünde diz çöken bir barbarım benim de vardı. Barbar bu konuda bişey yapamaz haklısın.
Ha beb summoner necro açacağıma wind druid açardım hem duelde hem PvE de iş görürdüm, tristram temizlerdim orası ayrı. Belki bu kadar hızlı olamazdım ama yine de daha kullanışlı olacağı kesindir(spiritler mütiş, onlara bir de wind skilleri eklenince çok daha kullanışlı oluyor, hem takımın adına, hem de kendin).
Ha bu arada diablocu arkadaşlar, bizim diablo sunucusu(bizim dediğim benim yada arkadaşımın filan değil, türk sunucusu) ay başında tekrar açılıyor. Bilmiyorum böyle şeyleri yazmak belki forum kurallarını bozabilir(malum orjinal sunucu filan değil) ama ilgilenen arkadaşlar omeragacan@gmail.com adresine posta uçururlarsa yardımcı olurum. Eski oyuncuların çoğu tekrar başlıyo, 1.10, hiçbir drop yada xp ile oynanmadı, herşey orjinal, sadece bizim sunucuya özel 1-2 item.. |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 20/08/2006 : 06:11:48
|
aciklamayi okumadin, yorumlari okumadin tamamda o zaman ne diye tas atiyorsun ki cocukcagiza? :)
Ayrica hile yapmadigin surece, Uber Tristram sadece battle.nette acilir. Mod yuklemek filan ayri konu. |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 22/08/2006 : 14:19:55
|
hayır |
 |
|
Konu  |