AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas Çok Acil Ama Çokk...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 21/07/2006 :  14:22:17  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar öncelikle herkese merabalar siteye daha yeni kayıt oldum.Sizden ilk isteğimse şu olacak...San Andreas'ı başarılı bir şekilde yükledim(veya öyle sandım) sonra oyunu açtım.Oyunda 10-15 dk gibi bir zaman zarfı oyadıktan sonra bilgisayarım kendi kendine reset attı ve ekranda arka plan mavi bi sürü yazı çıktı bana bunu çözecek bir veya daha fazla insanoğlu aranıyor
yardımlarınız için timduncan021@hotmail.com adresini de ekleyebilirsiniz ii günler

....Forever Metal....

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 21/07/2006 :  16:17:27  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ee bana yardım yapabilecek yokmu hadi ya birisi çıkar pls..

....Forever Metal....
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 21/07/2006 :  20:08:38  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu silip baştan yükle bendede böyle birşey olmuştu ama sonra yeniden yükleyince düzeldi :D

Antalya Birincisiyim:)

MF
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 50 Doğru - 0 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:1

TS
Doğru Yanlış Sayısı(Toplam 50 soru): 44 Doğru - 6 Yanlış

Şube Sıra:1 -- Okul Sıra:1 -- İl Sıra:5
Sayfanın En Üstüne Git

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 21/07/2006 :  21:08:23  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi yeniden yükledim hemde kaç kere hatta başka cdlerdende yükledim.Trojan veya virüsten şüpheleniyorum.Sen yinede bidahamı yükle diyosun:D

....Forever Metal....
Sayfanın En Üstüne Git

Dj__Newer
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 21/07/2006 :  21:10:50  Bilgileri Göster  Dj__Newer'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cd leri tarat bi anti-virüsle

Dj__Newer
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 21/07/2006 :  21:53:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
büyük bi ihtamelle dğru süphelenmissin benimde öyle oldu ve bilgisayar çöktü yaklaşık 35 tane trojan varmış dikkatli ol derim ben

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000