AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas Çok Acil Ama Çokk...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 22/07/2006 :  00:11:27  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok sorunu buldum.Sorun kasada ama virüsmü bilmiyorum aynısı arkadaştada olmuyormuş servis çözmüş olayı:) anakartta bi sorun varmış.Bendede inş. ağır bişi yoktur.Nese biraz ayrı kalabiliriz.. Saolun..:)

....Forever Metal....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 22/07/2006 :  00:41:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BSDOS diyoruz biz bu mavi ekrana:) donanım hatasından kaynaklanır, genelde ram ve anakarttan dolayı olur,çıktığında fütursuzca kasayı tekmelek ister insan ama bir kaç saniye düşününce mantıksız bir hareket olduğunu anlarsın, hayır ne gerek var Hdd'yi bad sektör yapmaya zaten gitmiş ram veya anakart.:D(kendimden mi bahsettim ne?:))
Sayfanın En Üstüne Git

metallican
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 22/07/2006 :  11:35:20  Bilgileri Göster  metallican'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne gitmişi ya:S sen naptın hocam şurda daha yeni döşemiştik pcyi:) inş. ağır bişi yokturda az bi zamanda kurtulurum:)

....Forever Metal....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 22/07/2006 :  12:00:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aynısı bana da oluyordu, ramdan dolayı oluyormuş değiştirdim düzeldi.:)
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 25/07/2006 :  13:05:04  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman metallican kardeş sana en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000