AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 ucaklar 10 cm uzagımda dursun istiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/07/2006 :  23:40:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MR.VONALI, neden sürekli diğer kişilere laf atma gibi bir dürtü içersindesin? Senin gibi belki diğer kişiler de nasıl yapılacağını bilmiyorlardır. Bu aklına gelmedi mi?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 19/07/2006 :  23:43:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belki de istediğin özellik yapılamıyordur
sonuçta bu bir program
her istediğini yapamıyorsun ki
yani her istediğini yaptıramazsın
belki kodları öğrenirsen bir şeyler yapabilirsin
zaten kodlarda olup da komutlarda olmayan hiçbir şey yok
ama iki satır kod on tane komutun yerini de tutabiliyor
sen o oyunu bi araştır

Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 20/07/2006 :  09:20:26  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
"point_distance" kullanarak dusman ucagi ile ana ucagin arasindaki mesafeyi olcebilirsin. Olcu birimi olarak pixel i kullanman gerek. isterdigin mesafe de iken dusman ucagina ates et komutu verebilirsin.
Ates ettiginde, "instance_create" ile roket yada mermiyi olusturursun. Onlarin "create" olayinda ise oyuncunun ucagina dogru hareket etmeklerini ve ucaga dogru ates edilmesini ise "move_towards_point" ile yapabilirsin. Eger "step" olayina koyarsan gudumlu fuze bile yapabilirsin.

Ayrica "point_direction" kullanarak dusman ucaklarin oyuncuya dogru donmelerini saglayabilirsin. O zaman ise sadece "motion_set" ile direk bir hareket verirsin, aynen gercek bir mermi gibi...

Verdigim komutlar kod olarak kullanilir. Bunlari surukle-tasi dugmelerle de yapabilirsin. Game maker bilen bir cok kisi var burada, eminim. Ancak sanirim cogu benim gibi dusunuyor ve cevap vermekten kaciniyor.
Bir kac gun bakmadim foruma, ve bugun baktigimda ana sayfanin nerede ise yarisi (15 mesajin 6 si) senin mesajlarinin kapladigini gordum. Sordugun sorular ise daha once acikladiklarimizdan pek farkli degil. Araban donsun istemissin mesela... Yada ates etme olayi.. Bunlar daha once aciklandi ve ornekler verildi. Eger biraz arama yapsaydin, yada eski sayfalari ziyaret etseydin, kolayca bulabilirdin.

Eger sen vaktini harcayip basitce bir forumda arama yapamiyorsan, kimseninde pek vakti olmayacak sana ayni seyi tekrar anlatmaya.
Sayfanın En Üstüne Git

MR.VONALI
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 20/07/2006 :  13:28:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sizin zannettiginiz kadar amator degilim ayrıca 1945 gibide degil birde ben kimseye laf atmıyorum

yardımınız icin tesekkurler

VONA'LI'yız dedik yaa!...
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 20/07/2006 :  23:28:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
MR Vonalı sen daha hayatında deniz görmeden yüzmek istiyosun resmen ya yapamadığın bütün herşeyi burda bize sormak zorunda değilsin google die bişi var ordan araştır..Programcı adam araştıran adamdır.Ayrıca bizim sandığımız kadar amatör değilsen yap o zaman.Herkese laf atıon burda bizim sinirleride kaldırıon ya.Olmaz ki hem ayrıca ard arda mesaj yazmassan güzel oluur yani mesaj düzenle die bişi var die hatırlıorum..

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000