AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 charm finding
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 11/07/2006 :  23:43:59  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
5 str ve dex charm arıyorum hell seviyesinde en çok nerde düşme ihtimali var?

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 21/07/2006 :  12:38:49  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nightmare de bile hemen her yerde buldum o tur charmlar, bildigim kadari ile bir genel alan yok o tarz charmlar icin. Eger fiziksel zarar (kilic, balta, ok gibi...) ana zararin ise, act 3 te ara derim. Ozellikle Kurast haritalarinda (yada travincal devamli olarak). Orada genellikle +6 max damage, 40 attack rating ve baska bir ozellik veren charmlar bulabilirsin.
extra ozellik ya extra hayat, yada strength yada faster hit recovery gibidir. Gayet guzel charmlar.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 22/07/2006 :  16:20:13  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tombrun dan dusuyomu ii charmlar?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 23/07/2006 :  14:43:21  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
normal zorlukta, bir arkadas icin tomb run yaparken all resistance +12 veren grand charm buldum. Nadirde olsa dusebilir isine yarayacak charmlar, ancak nightmare act 3-4-5 yada Hell de arar derim duzgun charmlar icin.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000