AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 ben nerde yanlış yaptım.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 16/06/2006 :  23:36:08  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben sorc la oynuyom. ve skil dağılımı hakkında ciddi sorunlarım war. bendeki skil dağılımı şöle frozen orb: 21
cold mastery: 13
fire wall: 15
fire mastery:10
thunder storm: 15
lighting mastery: 13
warmth:9
eşyalarımda toplam 9 skilim daha war.
hell de bu skillerle oyunu bitirebildim. fakat düellerde bi halta yaramıo. sizce ben nerde yanlış yaptım...

FIMIN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 18/06/2006 :  21:59:01  Bilgileri Göster  FIMIN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lighting mastery ve thunder storm'a daha fazla skil ver atağı 1200 den fazla oluyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 19/06/2006 :  23:17:49  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mumkun oldugunca bir buyu tarzi uzerinde durmaya calissa idin. Ayrica sectigin buyuler dueller icin pek iyi degil. frozen orb haric sayilir.

Buyuculerle duello etmek cok kolay. Benim eski paladinimin herseye karsi 90% resistancesi vardi (paladin skills +1 ve maxium resist +15% templar coat) ee raven frost (cold absorb) , wisp (lightning absorb), thunder god (lightning absorb), sun amulet (fire absorb). Yani buyuler zarar vermekten cok iyilestiriyor boyle bir paladini...

charged bolt, lightning, chain lightning, lightning mastery maximize et (novayida edebilirsin) . Sonrasinda tal rasha seti yada eschuata, fantom gibi esyalardan birini bul.. light/cold/fire facet jewelleri ekle. sorceress torch inda varsa birazda skill charmlari.. lightning'in 15-25 bin gibi bir guce ulasir. Yani tek yildirimla karsindakini yere yikarsin. Devamli olarak teleport etmelisin, asla yakin dovuse gitme.. ve amazonlardan uzak dur, paladin, barbarian gibi yavas olan karakterleri kolayca oldurursun.
ancak boyle bir sorceress ile yaratiklara karsi mucadele edebilmen icin, yardimcina "infinity" runeword unu vermen gerek.
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 21/06/2006 :  22:28:37  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bul demesi kolay da ben single de oynuyorum öle herşey pat diye düşmüyor önüme. bi de infinity runewordu ne işe yarar onu merak ettim. teşekkürler..
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 02/07/2006 :  05:36:37  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben "duello" icin yazdim eschuata gibi esyalari. Tek kisilikde ihtiyacin yok onlara. ihtiyacin olan yardimcini guclu yapmak.. Mesela "shaftstop" gibi bir zirh gayet gucludur ve cok kolayca, sanirim normal baal dahi dusurebiliyor. Nightmare de ACT 2'den "defensive" mercenary sec. Yani holy freeze aurasi olsun. Bu yardimcinin silahina soguk damage ekler, etrafindaki tum yaratiklari (bosslar haric) baya bir yavaslatir, 50% seviyesinde... Birde onlara soguk damage yapar her saniye. Bu aura paladin'in holy freeze aurasi oldugundan, "immune to cold" yaratiklara karsi bile yavaslatma etkisi yapar.
Sonrasinda ise lightning ve blizzard kullanarak yaratiklari oldurmek kalir. Ancak buyuk ihtimalle yeniden baslaman gerekecek. Sonrasinda ise baal, memphisto, diablo gibi boss lari arkasi arkasiya oldureceksin taaki guzel esyalar dusene kadar. Nightmare de dene ilk basta. Sonucta Stone of Jordan gibi esyalar Nightmarede duser genelde. (+1 skills yuzuk ve mana)
Bul demesi bulmaktan daha kolay bende biliyorum. ancak pat diye onune gelseydi infinity ne zevki kalirdi?

infinity 4 soketli staff yada polearm'lara (mizraklara degil!) sirasi ile BER, MAL, BER, IST rune taslarini eklemek sureti ile yapilan bir runeword. Yapildiginda level 12 conviction aura veriyor kullanicisina. Bunu yardimciya polearm olarak veriyorsun. Boylece hem holy freeze hemde conviction oluyor yardimcinda. Bu aura ise etrafinda bulunan tum yaratiklarin resistancelerini 50% oraninda, defanslarini ise 70% civarinda dururur. Bosslar haric, hemen her yaratiginin immunesi kalkar. Yani peynir keser gibi kesersin hepsini... Pahali evet, ancak kesinkez deger.
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 05/07/2006 :  10:33:29  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
açıkladığın için teşekkür ederim. eline sağlık...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000