|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 06/07/2006 : 18:15:06
|
linkin park:http://video.google.com/videoplay?docid=-4187261762769888671&q=linkin+park hassooo hocam bu kız tam senin tipin :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 06/07/2006 : 21:42:29
|
En iyi klip bence gorillaz olmuş.Diğerleri foss.. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 07/07/2006 : 09:14:40
|
ama hocam diğer kliplerdeki tipler çok komik.hele o küçük çocuk yokmu. beni bitirdi yawwwww :D bide gorillazın klibindeki o kedi ne öyle.20 kg falan vardır herhalde :O |
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 07/07/2006 : 22:36:09
|
ya ilk iki klipte gül gül öldüm ya gerçekten profosyenel çalışılmış ışık-dekor-tasarım-giysi o çocuk sanat okulunda falan okumuş olmalı ösym şarkıcısını tutmuştumda bu daha bağladı beni..... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 10/07/2006 : 09:33:55
|
james blunt - you're beautiful(bloody cold):http://www.youtube.com/watch?v=thtmaZnxk_0&search=james%20blunt |
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|