AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Gizli Soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/07/2006 :  15:45:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şifreni öğrenen bir kişi aynı zamanda gizli sorunun cevabını öğrenecek anlamına gelmez. Tesadüfen öğrenmiştir şifreyi, gizli sorunun cevabını bulamayabilir, buladabilir. Belli olmaz yani. Ben bu öneriyi ne olur ne olmaz diye dile getirmiştim, ama forum desteklemiyormuş, yine de bu konuyu dikkate aldığınız için saygı duyar, teşekkürlerimi sunarım.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 04/07/2006 :  16:49:46  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Şifreni öğrenen bir kişi aynı zamanda gizli sorunun cevabını öğrenecek anlamına gelmez. Tesadüfen öğrenmiştir şifreyi, gizli sorunun cevabını bulamayabilir, buladabilir. Belli olmaz yani. Ben bu öneriyi ne olur ne olmaz diye dile getirmiştim, ama forum desteklemiyormuş, yine de bu konuyu dikkate aldığınız için saygı duyar, teşekkürlerimi sunarım.

Şifre tesadüfen öğrenilemez. "12345", "asdf" gibi bir şifre kullanılmıyorsa şifreyi atarak tutturmak milyarda bir ihtimaldir.

Zaten böyle "1234", "asd","qwert" gibi şifreler koyacak insan gizli sorusunun cevabını da onlardan biri yapar. Yine bulunur.

Hatta ortada bir soru varken, gizli soruyu çözmek(rastgele cevaplar vererek yine bulabilir); hiç bir mantık yürütülmesi imkanı olmayan şifreyi çözmekten kat kat daha kolaydır.

Şifreyi bulmak için ancak keylogger gibi bir program kullanması veya şifre girilirken sizi izlemesi gerekir.

Ama sen bir de login olurken de gizli sorunun cevabı girilsin diyordun. Her login oluşta bu gizli soru yazılacaksa, şifreyi ele geçiren kişi, aynı yöntemle gizli sorunu veya cevabını da ele geçirir. Eğer login oluşlarda gizli soruyu girmeyeceksek sadece şifre yeterliyse zaten adam şifreyle login olabildiği için değiştirmeye ihtiyaç duymaz.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/07/2006 :  21:01:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben çevremdeki insanları kastetmiştim tesadüf derken. Çok zor bir şifre yapmışımdır, bir kağıta not almışımdır.Masamın üstünde duruyordur örneğin, ben dışardayken eve misafir gelebilir,akraba tanıdık vs.(Şifremi öğrensinler istemem şahsen) Onlar şifreyi görürlerse log in olabilirler, ama gizli sorunu aklında tutabilirsin kolay bir şey yaparak.Bu sayede log in girişimleri başarısızlıkla sonuçlanır.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 04/07/2006 :  21:59:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazıları da gizli soru yöntemiyle hesabını çalıyor.Bu en yakın arkadaşın bile olabilir.Onun için gizli sorulara mantıklı cevapların aksine sadece sizin bilebileceğiniz saçma sapan, karışık bir cevap koymak en iyisi.Yabancı birini şifreni çalmasının tek yolu program kullanmasıdır.Yoksa tesadüfen tutturmasının imkanı yok.Ancak gizli soru da böyle değil(çoğu kişi için).O yüzden gizli sorunun cevaplanması sifrenin bulunmasından daha kolaydır.Bir çok arkadaşımın bu yolla(gizli soru) hesabının çalındığını bilirim.Şifrenizi zor karakterlerden yapar ve belli sürelerde değiştirirseniz hiçbir şey olmaz.Zaten sizin yerinize üyeliğinizi kötü amaçlı kullananlar olursa sizin yazmadığınızı anlarız.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/07/2006 :  23:17:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet o konuda sana katılıyorum, Küçüklüğünden beri bir tek senin bildiğin ve unutmayacağın çok kolay bir gizli kelime vardır elbet. Millet zor şeyler düşünüp şifreni çalmaya kalkıştığı zaman, sen de el ense yapıp bak keyfine

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000