AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Gizli Soru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 04/07/2006 :  13:58:49  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şifre zaten temel elemandır. Şifreyi öğrenen kişi gizli soruyu da değiştirir, mail adresini de değiştirir. Gizli soru şifre çalınmasına karşı bir önlem değildir. Gizli soru şifre unutulmasına karşı hatırlatma aracıdır ki bu hatırlatma olayı forumda zaten var. Mail adresini yazarsın şifren hatırlatılır.

Çalınan şifreye karşı hiç bir önlem olmaz. Ama sonuçta forumu yönetenler belli onlara atarsın bir mail, gerekli incelemeyi yaparlar, sana hesabını geri verirler. O kadar korkmaya gerek yok çalınacak şifrem diye.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/07/2006 :  14:14:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mathadore tarafından yazılan:

Şifre zaten temel elemandır. Şifreyi öğrenen kişi gizli soruyu da değiştirir, mail adresini de değiştirir. Gizli soru şifre çalınmasına karşı bir önlem değildir. Gizli soru şifre unutulmasına karşı hatırlatma aracıdır ki bu hatırlatma olayı forumda zaten var. Mail adresini yazarsın şifren hatırlatılır.

Çalınan şifreye karşı hiç bir önlem olmaz. Ama sonuçta forumu yönetenler belli onlara atarsın bir mail, gerekli incelemeyi yaparlar, sana hesabını geri verirler. O kadar korkmaya gerek yok çalınacak şifrem diye.

Tamam da şifresini değiştirmek isterse bir kişi, değiştirmeden önce gizli soru'nun cevabında takılıyor, benim anlatmak istediğim bu. Gizli sorusunu da değiştirmek isterse benim bildiğim eski gizli soru cevabını istiyor.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/07/2006 :  15:10:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şifreni öğrendikten sonra gizli mesaja ne gerek var ki? Adam gelir, istediğini yapar; sonra çekip gider. Şifre değiştirmek isteyenin çıkacağını sanmıyorum.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/07/2006 :  15:23:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gizli mesaj?Aslında o konuda haklısın şifre öğrenilirse istediğini yapar, üyeliğini mahveder kişinin.Ama gizli soru log in kısmında konursa şifresini öğrense bile üye olarak giremez foruma :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 04/07/2006 :  15:38:04  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Gizli mesaj?Aslında o konuda haklısın şifre öğrenilirse istediğini yapar, üyeliğini mahveder kişinin.Ama gizli soru log in kısmında konursa şifresini öğrense bile üye olarak giremez foruma :)

İyi de her login oluşta bunu girmek demek bir nevi şifre demek olmuyor mu? Şifreni öğrenen kişi gizli sorunu da aynı taktikle öğrenemez mi?

Senin bu söylediğin olay, "şifreler iptal olsun şifre yerine gizli soru yazalım şifre niyetine" demek oluyor. Öyleyse sen gizli sorunun güvenliği için de başka bir gizli soru ayarlamak gerekir. Yani bu böyle uzar gider. O yüzden tek temel bileşeni güvenliğini tüm üyelerin iyi sağlaması gerekir. Bu bileşen ister şifre olsun ister gizli soru.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000