AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyun Sitesini Nereden Öğrendiniz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 30/06/2006 :  17:58:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sürekli siteleri dolaşırım,bir çok foruma üyeyim,ama en güzel ve en uygun yer olarak hep bu siteye ve forumuna uğruyorum...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  18:26:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende hikayemi anlatim :D ilk kuzenimden öğrendim üye oldum adım @A@L@P@E@R gta bölümünde kitlendi sonra son@er@ diye açtım o da kilitlendi alper & Soner olan yöneticimiz |KRONDOR| onun adını kullandığımı sandı aslında öle değildi babamın adı soner ben alperdim o yüzden o nickleri öyle koymuştum ben.sonro lord_king olarak üye oldum onunda parolasını unuttum sonra darth_sidius olarak üye oldum adını değiştirtip the_punisher oldum oda kilitlendi sith_lord olarak üye oldum inşallah kilitlenmezse bu örnek üye olup seçkin üye olacam inşallaaah(vay be hayat hikayeme bak yazaren parmaklarım koptu)
Sayfanın En Üstüne Git

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 30/06/2006 :  18:36:08  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin ki de çok inginçmiş yahu.Kaç tane üyeliğin var saydın mı????

...
Sayfanın En Üstüne Git

esra_candy
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  20:42:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben CALL OF DUTY 2 tam çözüm yazmıştım.Bu site geldi karşıma.
Sayfanın En Üstüne Git

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 30/06/2006 :  23:21:00  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben GTA Vice City 'yi arattırdım google'den direk bu siteyi çıkardı.Bende baktım site çok güzel,tüm oyunların falan açıklaması yapılıyo üye olıyim dedim içimden ve bu güne kadar geldim yaw:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000