|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 29/06/2006 : 19:53:30
|
http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11080&whichpage=7
ahmadgokce adlı üyenin yazdığı üst üste küfürler mevcut. Gözünüzden kaçmış olabilir, belirteyim dedim. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 29/06/2006 : 20:03:46
|
Teşekkürler. Hallettim ben o konuyu az önce. |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 29/06/2006 : 20:26:14
|
Rica ederim, İnsanlar neden küfür etme gereği duyuyor anlamıyorum.. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 29/06/2006 : 22:06:01
|
Beş parmağın beşi bir mi?Bu da öyle birşey |
*CK |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 29/06/2006 : 22:17:49
|
Bence 5 parmağın 5'i de bir mi sorusu yerine 5 parmağın 5'ide neden düz olmasın sorusu sorulabilir...Çünkü doğuştan kazandığımız fiziksel özellikler, Örneğin: Kısa boylu,uzun boylu ,Güzel ,Çirkin bunlar bizim isteğimiz dışında kazanılır.İnsanların hepsi iyi olarak dünyaya gelir ve bence hiç bir zaman kötü olmazlar...Yani anlatmak istediğim kötü insan yoktur, kötü davranış vardır sadece...Neden tüm insanların davranışı olumlu yönde olmasınki...Kötü davranmanın amacı nedir? Bunu öğrenmek istiyorum. |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 29/06/2006 : 22:44:23
|
Bence, "Yarası olan gocunur".. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|