AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Önemli!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 29/06/2006 :  23:34:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl yani, küfürü hoş görmek mi lazım?Demek istediğini tam anlayamadım açıklarmısın biraz.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 30/06/2006 :  10:37:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eziklik
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 30/06/2006 :  22:39:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Küfür etmekten bahsediyorsan katılıyorum.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/06/2006 :  23:06:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aynen!
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 30/06/2006 :  23:29:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Bence 5 parmağın 5'i de bir mi sorusu yerine 5 parmağın 5'ide neden düz olmasın sorusu sorulabilir...Çünkü doğuştan kazandığımız fiziksel özellikler, Örneğin: Kısa boylu,uzun boylu ,Güzel ,Çirkin bunlar bizim isteğimiz dışında kazanılır.İnsanların hepsi iyi olarak dünyaya gelir ve bence hiç bir zaman kötü olmazlar...Yani anlatmak istediğim kötü insan yoktur, kötü davranış vardır sadece...Neden tüm insanların davranışı olumlu yönde olmasınki...Kötü davranmanın amacı nedir? Bunu öğrenmek istiyorum.

Hocam hafiften felsefe yapmışsın:)

Bana görede iyi ver kötü yoktu başlangıçta...Kendi çıkarlarımıza göre bu kavramları biz yarattık...Senin dediğin gibi başlangıçra kötü insan yoktur, iyi insanda yoktur...O sadece insandır...Kazandığı davranışlar, yaptığı hareketler sadece çevresinin etkisi ile olur...Bu davranışların toplum tarafından yorumlanması ile ise iyi, kötü gibi kavramlar ortaya çıkar...

Olayı abarttım galiba...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000