AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 taramalı tüfek ve bıçakla cinayet sims1+vampirler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2006 :  23:50:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gelecekte simsin uzay yamasını görürüz herhalde... :)Gezegenler arası komşuluk...Bu seferde ışın tabancasıyla katliam yaratırsan şaşırmam...:)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  23:51:45  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Gelcekte simsin uzay yamasını görürüz herhalde... :)Gezegenler arası komşuluk...Bu seferde ışın tabancasıyla katliam yaratırsan şaşırmam...:)

ya aslında hayal etmesi çok eğlenceli sen çok ii fikirler üretiosun yaaa çok ii olur aslında uzay boşluunda partiler fln şaka bi yana sims1 i yeniden düzenleseler daha yeni şeyler olsa ii olurdu yani gene sims1 baslıı altında

''sims1 yenilendiii''

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/06/2006 :  23:53:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bişi sorcam elifim nereden bıçak tüfek downşoad ederim?
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/06/2006 :  23:59:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Gelecekte simsin uzay yamasını görürüz herhalde... :)Gezegenler arası komşuluk...Bu seferde ışın tabancasıyla katliam yaratırsan şaşırmam...:)

veya ışın kılıcı adamı jedi kursuna göndeririz artık
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 25/06/2006 :  00:03:37  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sith_lord tarafından yazılan:

ya bişi sorcam elifim nereden bıçak tüfek downşoad ederim?

www.shacklin.page.cx
ulasılamayan ünlüler cinayetler die bi konu olcak ona bi bakın
ona yazmıstım

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000