AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 taramalı tüfek ve bıçakla cinayet sims1+vampirler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  23:11:28  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

ne diyim dehşet verici... :).. bir bayandan beklemezdim

ya öyle ama nasıl desem sims1 artık herseyini ögrendiim için sıkıo gibi bende daha hayecan verici seylar arıorum oyunu eğlenceli hale getirmee çalısıorum ztn staja baslıyana kadar ewdeyim waktimi böle geçiriorum

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2006 :  23:17:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
desene sıkıntının geçmesi için katliama başvurdun... :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  23:19:46  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

desene sıkıntının geçmesi için katliama başvurdun... :)

ewt biraz öle oldu

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 24/06/2006 :  23:34:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görmeyeli bayağı değişmiş oyun (abartılı hatta :)). Biz böyle bilmezdik "Sim"leri, masum insanlardı onlar :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  23:36:59  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Görmeyeli bayağı değişmiş oyun (abartılı hatta :)). Biz böyle bilmezdik "Sim"leri, masum insanlardı onlar :)

ewt ya eskiden işten ewe ewden işe giderlerdi yatarlardı kalkarlardı ama böle daha canlı öle diil mi
yanii her insanın karakterine göre bi bölümü war

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000