AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 taramalı tüfek ve bıçakla cinayet sims1+vampirler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  02:42:34  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer buraya koyduum resimleri görebilseydiniz çok daha ii olurdu ama malesef koymayı beceremedim nese dün gece taramalı tüfek we bıçak download ettim ya ben yangın çıkartarak boğarak çok adam öldürdüm (tabii simsde :) ) çok eğlenceliydi ama inanın taramalı tüfekle fln öldürmek daha eğlenceli yaaa hele elinde bıçakla adamın üstüne atlayıp bıçaklaması yokmuydu tabii bunları yaparken dehşete kapıldım ama hayallerimden biri daha gerçekleşmiş oldu ha o görüntüleri görmek isterseniz eğer benim msn e girin resimleri spaceime koydum bakarsınız haberiniz olsun ha bu arada simsde adam öldürmek gerçekten çok eğlenceli yeni yöntemler bulan warsa sölesin

PS:sadist fln deilim gece_yildiz@hotmail.com

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2006 :  18:08:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun sırasında prtscn tuşuna basıp, paintte ctrl+v yap... resim türünü jpg olarak ayarla ve şu siteye yükleyip bize gösterebilirsin...

www.resimload.com

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  18:13:23  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

Oyun sırasında prtscn tuşuna basıp, paintte ctrl+v yap... resim türünü jpg olarak ayarla ve şu siteye yükleyip bize gösterebilirsin...

www.resimload.com

yaw ekledim galiba olmuşmu bi bakın

hem bişi sorcam bu resmi dikek göremezmiyiz şu üstteki adresi tıklayınca ekleme yapın dio yani koyduuöm resim direk nerden görünüyo nerden bakcam bu koyduum şeye

İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız , bilin ki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2006 :  22:47:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sitede resmi yükledikten sonra sana bir link vercek o resmin linki işte, o linki buraya yaz bu sayede bakabiliriz...

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

elifim
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 24/06/2006 :  22:50:57  Bilgileri Göster  elifim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  elifim için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Uruk-Hai tarafından yazılan:

sitede resmi yükledikten sonra sana bir link vercek o resmin linki işte, o linki buraya yaz bu sayede bakabiliriz...

http://www.resimload.com/140910/CJw9SQg7.jpg

yasasııınnnnn ya çok saol yaaaa
ama nolur bi yorum yapın nasıl ii öldürmüşmüyüm

Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 24/06/2006 :  23:06:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne diyim dehşet verici... :).. bir bayandan beklemezdim

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000