AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Gerekli Yerlere Yetkili..?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 28/06/2006 :  01:24:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerginlik büyüyor. Uckazaz yazılı t-shirt'ü giyen seyirci üç silahşörlere doğru kaçıyor. Evet şimdi lazadam-murcey-bombula üçlüsünün arkasına sığınmış durumda. Rappier thakki ile bir şeyler konuşuyor. Bkkazaz'ın telefonu çaldı sayın seyirciler. Evet saha kenarında telefonu ile konuşuyor. Bu arada geyik bayrağını hakem Raistlin kaldırtıyor. Saha kenarından Kabil'in direktifler yağdırdığını görüyorum takıma.. Lazadam çok sert bakıyor, evet Kabil sustu ve yerine döndü sayın seyirciler... Hassooo çimlere uzanmış, yanında Scorpionfa'yı görüyorum... Duman çıkıyor, saha mı yanıyor??? Aman Allah'ım!!! Mangal yapıyorlar!!! Evet sayın seyirciler maç arasından istifade ile FAG spor kalesinin önünde mangal keyfi yapılıyor.. Şimdi Crazy Ivan o bölgeye yaklaştı... Formasını çıkarıyor, altında atlet var sayın seyirciler, saha kenarına işaret yapıyor, parmağı ile şortu üzerine çizgiler çiziyor, bir şey istiyor sanırım... çizgili pijama olabilir mi? yok artık daha neler...

Bu arada ortalık yatıştı gibi... Bkkazaz sakinleşmişe benziyor... Muhabirimiz sahada... Evet Muha Bir?

-Maç durakladı, oynanamıyor.. Şimdi FAG kalesi yakınlarındayız.. Yanımızda Scorpionfa var, mangalı yelliyor.. Ivan çimlere uzanmış durumda, göbeğini kaşıyor. Hassooo'nun da gördüğünüz gibi elinde ekmek var, arasına köfte yerleştirmekle meşgul.. Evet Scorpionfa? Maça ne oldu?

Scorpionfa: Valla sıfır sıfır gidiyordu sonra işte bayrak mayrak derken olay oldu gördüğün gibi.. Ee biz de insanız, acıkıyoruz. Hava güzel, zemin müsait... mangallık yani...
Hassooo: Gel gel bir lokma al hele...
Muha Bir: Yok sağolun.. yemeyeyim..
Hassooo: Ivan hocam Raistlin'e de yollasak mı bi ekmek arası, kokmuştur, canı çeker şimdi..
Ivan: İyi dedin hocam... Bir porsiyon da Hoca Hanım'a yollayalım, yazık valla, hem futbol hem ip, çok yordu kendini..
Hassooo: He yaw... Yollamak lazım.. Neyse biraz soluklanalım hele, yayık ayranı da hazır.. oooh missss...
Muha Bir: İşte durum böyle sayın seyirciler... Sendeyiz Sipi Ker.

- Sağol Muha. Evet şimdi ortalığın sakinleşti. Raistlin güvenlik görevlilerini sahaya çağırıyor.. Scorpionfa, Ivan ve Hassooo mangalı vermemek için diretiyorlar. İtişmeler var. Raistlin bir yandan ekmeğinden ısırık alırken bir yandan da Hassooo'yu yanına çağırıyor... veee sarı kart! Evet maç tekrar başlamak üzere. Thakkı serbest vuruşu kullanacak, Ivan düşmüştü hatırlarsanız.. Bu arada Yönetim Spor kalesine ip gerildiğini görüyorum.. Bir kaç parça çamaşır var, kurutuluyor sanırım. Yedek oyuncuların formaları var iki tane, Ivan'ın çizgili pijamalarını da görüyorum... Ivan ile Merula arasında atışmalar... Thakkı atışı kullanıyor, top şimdi falamirde, avarise doğru atıyor; avaristen önce araya giren soulfly, seri hareketlerle vakit geçirmeden topu rappier'e iletiyor. FAGlar şimdi atakta, seyirciler takımlarını destekliyorlar... I FAG YOU sloganını tekrarlıyorlar... Raistlin eliyle 3 işaretini yapıyor, uyarı anonsu evet... Seyirci susuyor... Rappier hala atakta, Tsubasa gibi koş koş kaleye varamıyor... Hala koşuyor... Şimdi bayır yukarı tırmanıyor, malum piknik alanı saha engebeli.. Tepede onu krondorlar bekliyor... Rappier tepeye varmadan topu ayağından kaçırıyor, top gerisin geri iniyor aşağı sayın seyirciler, rappier ve krondolar peşinde... Bu esnada topa yakın bombulayı görüyorum.. onun bir boy kadar gerisinde falamir var... bombula topu alıyor... bombula ilerliyor... iki boy kadar öbünde shadowwalker pas istiyor... yarım boy gerisinde merula var... bombula sıyrılıyor... bombula... sağ çaprazdan avaris bastırıyor.. bombula koşuyor... ceza sahasına son yirmi metre... bombula... sıyrıl da gel bombula... gerilerden thakkı'yı görüyorum... son on beş metreye girerken shadowwalker önde, bombula iki boy kadar gerisinde, yarım boy geriden avaris, onun üç boy kadar gerisinden de thakkı geliyor.. ceza sahasına son beş metre... bombula koşuyor...
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/06/2006 :  11:10:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kabil saha kenarında çıldırmak üzere...
hassooo sahanın içinde dolaşıyor.kabil sahaya girdi ve hassooo'nun kulağına bir şayler fısıldadı.
şimdi top hassooo da , hassooo merulayı çok rahat geçti.ıvan'ada şık bir çalım attı.hassooo iyice süratleniyor.
kabil:ayrılda gel hassoooooo...
hassooo rüzgarın oğlu gibi sayın seyirciler.avarisin yanında geçiyor.avarisin saçları hassooo'nun rüzgarından gözlerine geldi.hassooo krondorlardan birinin bacak arasında topu geçirdi ve karşısında diğer krondor.soulflyla ver kaç yapıp diğer krondoruda geçti.hassooo kaleciyle karşı karşıya, vurdu ve gollllllllllllllll.
hassooo attı.
hassooo kabil'e doğru koşuyor.kabil çantasından birşeyler çıkarıyor.
aman allahım lahmacun çıkardı ve hassooo'ya verdi.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 28/06/2006 :  11:22:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biri Avaris hocama taç,lastik,toka vs. falan versin yaa veya hiç uğraşmayın direk makas götürün.:)
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 28/06/2006 :  11:41:44  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
... paşalar SøulfLy çok yoruldu be. Saha da düz değilki bir yandan daha tırman bir yandan pas vercem, şut atıcam, krondorlara kart gördürcem diye uğraş, zor. :D Her neyse zevkli gidiyor... aha bana top geldi! Rap tut hocam! Top tam rappier'e geçmişken hekem Raistlin iLk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve başta SøulfLy olmak üzere tüm oyuncular derin bir nefes alıyor. 2. yarıda tekrar beraber olmak üzere. Esen kalın! :Pp :D

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 28/06/2006 :  13:00:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hazır ilk yarı bitmişken sahanın yerini değiştirelim bari :) Serbest bölge diye bir yer varmış; orasının sahası daha uygun diyorlar :) Zira bu gidişle sorun çıkacak gözüküyor. Askeriyeye aitmiş burası :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000