AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Gerekli Yerlere Yetkili..?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

King_1984
Üye

Turkey
İleti 181

İletim - 27/06/2006 :  23:23:24  Bilgileri Göster  King_1984'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mangal sefası bitti huleyynn.Bütün etleri bitirdiniz.Şimdi sıra ikinci maçta:)
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 27/06/2006 :  23:24:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merula hakeme itiraz ediyor, Krondorlar da geldiler, ortam gerildi, Raistlin ofsayd kararında ısrarlı. Vee.. Krondorlardan biri sarı kart görüyor, hangisi çıkaramıyoruz... FAG kalesinde kaleci olmadığı için serbest vuruşu Hassooo kulanıyor, Lazadam aldı şimdi topu, karşısında scorpionfa, Lazadam ilerliyor, o da ne, omuz attı. Scorpionfa yerde, kıvranıyor. Hakem devam dedi! İnanılır gibi değil! Lazadam ileri doğru koşu yoluna pas veriyor, ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Sheriat, Merula'yı şık bir çalımla geçiyor... Sheriat yerde.. Hakeme bakıyoruz, avantaj diyor... Bunun neresi avantaj sayın seyirciler? Top şimdi Avaris'te karşısında Shadowwalker, şık bir çalım, Avaris'in saçı rüzgarda dalgalanıyor sayın seyirciler... ve gözüne geldi, gözünü kapatıyor.. Avaris durdu... Topu kapan Murcey, Bombula'ya şık bir pas.. Bombula... Bombula... koşuyor, ceza sahasına girdi, karşısında Falamir.. Falamir'le karşı karşıya... Falamir espri yapıyor... Bombula yerde sayın seyirciler, katıla katıla gülüyor, olacak şey değil... Bkkazaz Falamir'i kutluyor, topu aldı ilerliyor.. Murcey karşısında... koşuyor... Crazy Ivan'la paslaşmalar... ve Ivan yerde...
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 27/06/2006 :  23:59:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kaptan olarak Bkkazaz serbest vuruşu thakki'nın kullanmasını söylüyor ve thakki serbest vuruşu kullandı.Forvete doğru uzuuun bir pas oldu bu ama forvet bomboş. Avaris saçlarını gözünün önünden çekmekle meşgulken Merula çevredeki kızlarla ip atlıyor. Ne olucak bu takımın hali?

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660

İletim - 28/06/2006 :  00:40:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ahaha! İp atlamak haa! Çok feci ip atlarım. Dikkat edin de boğazınıza dolanmasın o ip. Çok da feci ip dolarım

Hep sizin yüzünüzden Krocanlar, %10 ihtimal verirseniz böyle karizma yerlerde sürünür Aynı takımda değil miydik ya biz?

Mangaldan söz edilmişken, bulaşıkları yıkamam ona göre

- How many did you fall in love before me?
- None!
- And after me?
- None!
Tristan&Isolde
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 28/06/2006 :  00:53:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sahaya bir yabancı madde daldı,bir taraftar olabilir evt;sırtına uckazaz yazmış hey evt ortasahaya bi geyikli bayrak dikti.Acaba neyi protesto ediyor...Evt bkkazaz geldi tokatlayarak sahanın dışına attı,krondorlar da koşarak geliyorlar ve eveet ortam gerildi merula da ipiyle geliyor,müdahele edilmezse kötü şeyler olacak gibi..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000