kimsenin yanlış bildiği yok herkes burada yorum yapıyor ve galadrielin 5000 canı var ve bir kerede bir grup askeri dağıtıyor aynı sauronun sopasıyla dağıttığı gibi. ayrıca sauron galadrielden üç kat daha fazla canı var var olmasına ama galadriel hız konusunda daha ileride
ilk oyun için konuşuyorum aragorn a iyi diyenler daha doğrusu rohan ın herolarına iyi diyenlerin hiç iyi bir hero görmedikleri çok açık gandalf oyundaki tüm heroları yener şimdi kıyaslıyorum ama bu kıyaslamaların düz ve kimsenin olmadığı bir alanda geçtiğini düşünelim burda amaç kaleye sığın mamak büyüleri kullanmamak(büyü ağacın dakileri kullan mamak)başlıyoruz... 1)gandalf vs aragorn gandalf ışık büyüsüyle aragorn un canının yarısından fazlasını alır aragorn kendini iyileştirir böylece aragorn un canı yarım gandalf ın ki full kalır argorn hayalet ordu çıkarır gandalf sa atıyla kaçarak onları oyalar ve en sonunda gandalf yıldırım büyüsünü kullanır aragorn sa kılıcını güçlendirerek gandalf a saldırır bu sırada aragorn un gücü iyice azalmıştır gandalf ın sa çeyrek diye bileceğim kadar gücü kalır sonunda gandalf WORLD OF POWER la maçı noktalar. 2)gandalf vs legolas anlatçak fazla bi şey yok doğrusu ışık büyüsü ardından 3 bilemedin4 vuruşta legolas ölür. 3)gandalf vs gimli legolasla aynı tek fark 2 ya da 3 vuruşta ölmesi 4)gandalf vs diğerleri(teoden,eowin,eomer) sadece ışık büyüsü yeterli olur hadi en fazla bi kerede vursun
1)gandalf vs nazgullar whic king dahil hepsi sadece bir ışık büyüsüyle ölüyorlar bazen nazgullar arka arkayayken ikisi birden de ölüyo
saruman ve o lurtz mü ne adını hatırlayamadım bunları yazarak uzatmaya gerek yom maçın sonucunu biliyorsunuzdur.