Arkadaşlar birincisi ben oyunun grafiklerini birden yetersiz buldum.Özellikle oyun cüceler kısmında çok komik olmuş cüceler ile oynarken kendimi mario oynuyormuş gibi hissediyorum.Her renk var bide bi kapı kırma aleti war sinirimi bozuyor ateri oyunu gibi olmuş cüceler.
Güçleride tam dengeleyememişler.Benim favori ırkım elfler ve goblinler bu iki ırk diğerlerinden daha güçlü olmuş.
Oyunun campaingini dağıtmışlar kötü olmuş.Skırmısh ise tam tersine özenle hazırlanmış.Helms Deep benim favori bölümüm.
Ben 1 inci oyunu oynarken kendimden geçer gaza gelirdim.Campaingde rohirrimlerin önünde eomer ne günlerdi beah...Ayrıca rohan ırkı yok olmuş nasıl kıymışlar güzelim ırka onun yerine insan ırkı koymuşlar ama rohandan eser yok.
1-2 yi kıyaslar isek bence 1 biraz daha ağır basar çünkü 1 filme ve hikayeye bağlı kalınarak hazırlanmıştı 2 çok fantastik olmuş.2 bana orclara ölüm saldırın hissi vermiyor.
Middle Earth 2'nin bana göre bir kötü yanı var o da Campaingin filmdeki senaryoya göre olmaması.Oyun yeni çıktığı zaman güzel gelmişti ama daha sonra oynamaktan sıkıldım. War of the Ring bölümüde güzel olmuş.Skirmishteki haritalarda çok güzel.Kendi heromuzu yapabilmemizde güzel bir şey.Birde o campaing olmasa...Tek kellimeyle Mükemmel bir oyun olurdu. Rohan konusuna gelince sadece ismi Men olmuş tüm özellikleri aynı.Birimleri,Heroları aynı..
mıddle earth 2 daha iyiy çünkü 1 de olmayan birçok şey 2 de var hem rohanın kaybolmasıdaiyi çünkü 2 de ırk olarak ayırmışlar yani hepsinin içinde rohan ırkı diye bieşey oması kötü bir görüntü oluşutururdu
bencede by ozaney haklı 1. cisi filme uyuyor ama 2. filim den kopmuş bölümler saçma men olanlarda rohanla gondorun birleşimi ama rohanın güçlü atlıları yok.