AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Middle Earth 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 06/06/2006 :  21:12:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar birincisi ben oyunun grafiklerini birden yetersiz buldum.Özellikle oyun cüceler kısmında çok komik olmuş cüceler ile oynarken kendimi mario oynuyormuş gibi hissediyorum.Her renk var bide bi kapı kırma aleti war sinirimi bozuyor ateri oyunu gibi olmuş cüceler.

Güçleride tam dengeleyememişler.Benim favori ırkım elfler ve goblinler bu iki ırk diğerlerinden daha güçlü olmuş.

Oyunun campaingini dağıtmışlar kötü olmuş.Skırmısh ise tam tersine özenle hazırlanmış.Helms Deep benim favori bölümüm.

Ben 1 inci oyunu oynarken kendimden geçer gaza gelirdim.Campaingde rohirrimlerin önünde eomer ne günlerdi beah...Ayrıca rohan ırkı yok olmuş nasıl kıymışlar güzelim ırka onun yerine insan ırkı koymuşlar ama rohandan eser yok.

1-2 yi kıyaslar isek bence 1 biraz daha ağır basar çünkü 1 filme ve hikayeye bağlı kalınarak hazırlanmıştı 2 çok fantastik olmuş.2 bana orclara ölüm saldırın hissi vermiyor.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 07/06/2006 :  21:01:13  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Middle Earth 2'nin bana göre bir kötü yanı var o da Campaingin filmdeki senaryoya göre olmaması.Oyun yeni çıktığı zaman güzel gelmişti ama daha sonra oynamaktan sıkıldım.
War of the Ring bölümüde güzel olmuş.Skirmishteki haritalarda çok güzel.Kendi heromuzu yapabilmemizde güzel bir şey.Birde o campaing olmasa...Tek kellimeyle Mükemmel bir oyun olurdu.
Rohan konusuna gelince sadece ismi Men olmuş tüm özellikleri aynı.Birimleri,Heroları aynı..

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/06/2006 :  11:27:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eminmisin?Herolar aynı da birimler?Ben Men deki birimlerde rohan esintisi bile görmedim gondor olmuş o.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 09/06/2006 :  20:13:36  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisiniz karışımı olmuş desek daha doru olur.Gondor ve Rohanı yok edip Men diye bir ırk yapmışlar.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

herkes yanlış biliyor
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 01/07/2006 :  15:33:07  Bilgileri Göster  herkes yanlış biliyor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mıddle earth 2 daha iyiy çünkü 1 de olmayan birçok şey 2 de var hem rohanın kaybolmasıdaiyi çünkü 2 de ırk olarak ayırmışlar yani hepsinin içinde rohan ırkı diye bieşey oması kötü bir görüntü oluşutururdu
Sayfanın En Üstüne Git

mzfr
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 02/08/2006 :  12:39:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bencede by ozaney haklı 1. cisi filme uyuyor ama 2. filim den kopmuş
bölümler saçma men olanlarda rohanla gondorun birleşimi ama rohanın güçlü atlıları yok.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000