AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Game Maker'da tank motoru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 15/06/2006 :  22:54:40  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://home.earthlink.net/~john.depe/tankengine.zip

Oyun icinde iken F1 tusuna basarak, oyunda kullanacaginiz tuslari ve motor hakkinda bilgiyi gorebilirsiniz.

Umarim "game maker'da odalar" forum yazisinda anlatmaya calistigim saga, sola donus ve arac ivmesi gibi olaylari daha rahat anlayabilirsiniz.

(Kaynak kodu motor bittikten sonra ileriki gunlerde gene burada yayinlanacak)

y_u_s_u_f
Üye

Turkey
İleti 45

İletim - 18/06/2006 :  16:46:11  Bilgileri Göster  y_u_s_u_f'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok güzel olmuş

ceza,sago,sahtiyan,sansar,ayben,kolera ve rap
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 19/06/2006 :  06:31:00  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir suru ilave eklendi. Ayrica bir hata giderildi (oyuna baslandiginda 2. tank donmedigi surece yanlis yone gidiyordu.)
Gene ayni link. 1 oyunculuk mod ve secenekler kismi suanlik aktif degil. Yapay zeka olusturmam gerek once :)
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 19/06/2006 :  11:31:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cok güzel olmuş seni tebrik ederim.
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 21/06/2006 :  12:34:30  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
2. bolum ekledim. Oyun baslangicinda rasgele mayinlar cikiyor (siyah yuvarlaklar..) ve oyun esnasinda rasgele zamanlarda tanka enerji veren (ingiliz anahtari) nesne cikabiliyor.

ikinci bolumdeki duvarlara dikkat, tank koselere takilabiliyor. (ileride duzeltilecek)
Ayrica oyunu kazanmak icin skorun yuksekligi degil, kimin diger tanki parcaladigi onemlidir.

Menude ok tuslari ile hareket ederek, enter yada uzuncubuk ile secim yapabilirsiniz. Eger fikir varsa oyuna eklenebilecek, lutfen belirtmekten kacinmayin.

ilave: ates ettiginizde gulle/top tekrar yuklenirken 1 saniye civari bir sure ates edemezsiniz. O zaman enerji barinizin yaninda bir ikon cikarak bunu belirtir. Duvarlara carpincada ayni olay gecerli.

Eklenecek/dusunulen ozellikler:
- Tank mayin doseyebilecek.
- Gudumlu fuze (2 cesit, bir tanesi otomatik dusmana dogru ilerlicek ancak takip etmeyecek.. oteki fuze ise gudumlu olacak, ancak duvarlar seni kurtaracak kisacasi)
- Degisik tank tipleri secebilmek. Hizlari, mermi yukleme sureleri, kullanabilecegi silahlar gibi degisiklikler olacak.
- Oyuna daha cok tankin katilmasi.. ayni anda 3-5 tankin savasabilmesi.
- Oyun icinde iken bazi 3. sahislarin (mesela roketatarli bir asker) oyuna katilip tanklardan birine saldirmasi. (yada bir ucagin havadan saldirmasi)

Oyunun link ilk yazidaki ayni link, yeniden yukledim.
Sayfanın En Üstüne Git

aorgun
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 22/06/2006 :  16:55:15  Bilgileri Göster  aorgun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel olmuş
Tek kişiliği bekliyoruz...

Game Maker :P
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000