AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Diablo 2 aranıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 18/06/2006 :  07:05:13  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
player 8 bile kullansa birisi, hicte sanmiyorum gunlerce, haftalarca oturup robot gibi baal ve ufakliklarini oldurecek te level 90 lara gelecek :)

Benim battle netteki level 92 amazonun bir level daha alip 93 olabilmesi icin asagi yukari 150 sefer "baal run" yapmasi gerek. Yada baska bolumlerde haftalarca avlanmasi... Tabii bu arada 4-8 kisilik oyunlardan bahsediyorum ve anni charm ile (8% extra experience)...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/06/2006 :  14:03:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zor zor hakkaten, hatırlarım arka arkaya açtığımız baal run'ları... Gerçi 8 kişi baal run keyfi apayrı oluyor ama exp. barı milim milim dolduğundan insan fenalık geçiriyor :)
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 20/06/2006 :  00:17:45  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslarla olunca keyifli evet :) Ben level atlama dusuncesinden vazgectim zaten, tam exp barini yariya getiriyorsun, ya "lag", ya "telefon" yardimci oluyor. Birde karakterini ortada birakirsan, sagolsun arkadaslar bayiliyor, peslerinde champion/boss lari surukleyerek yanina gelmeyi, sonrada town portal acip seni yalniz birakiyorlar :D
(birde iron maiden var...)
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/06/2006 :  10:04:18  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

(birde iron maiden var...)

iron maiden de işin zevkliyanı :) gerçi bir druid i bağlamaz ama :))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000