AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Diablo 2 aranıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/06/2006 :  16:59:21  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.amazon.com/gp/search/ref=br_ss_hs/002-6706467-8611227?platform=gurupa&url=index%3Dblended&keywords=diablo+2

2. el 10 1. el 19 dolar.
Bide Battle.Net ten hala oynayabiliyormuyuz? Bende orjinal var satmayı düşünmüyorum tabii ki de ben yıllarca battle.net te oynadım sonra silmiştim bi arkadaş dedi battle.net kapandı filan bende yüklemedim. Acaba yüklesem tekrar oynayabilirmiyim?

Hellfire'ı gördüm gaza geldim. Bende Hellfire mı alsam napsam? Diablo 2 den daha pahalı bu arada dikkatimi çekti. 25 dolar
Sayfanın En Üstüne Git

mehmetzeki2
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 10/06/2006 :  16:23:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
expantion patch var abim orjinal cd sini almıs ben bitirmiştim ama bak gerçekten de canımı çektirdin 1 kere bitirmek insana yetmiyor öyle bi oyun yani:D

yok
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 12/06/2006 :  12:00:29  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Battle net'te D2 oynayabilirsinde, D1 hala var mi bilmiyorum. Ama kapandigini duymadim, sanirim hala aciktir.

Hellfire, blizzard tarafindan uretilmedi. Sierra urettigi icin, blizzard'in fiyat politikasina uymayabilir. Ayrica hellfire ile battle nette yada multi player bile oynayamazsin. Sadece tek kisiliktir. (Tabii, nette arastir kucuk bir dosya ile multiplayer oynayabilirsin, ancak battle nette oynayamazsin)
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/06/2006 :  18:16:21  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm evet bende D2 yi tekrar yükleyebilirim canım çekti benim karakterler duruyordur herhalde lvl98 druid vardı bir aralar..
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/06/2006 :  18:51:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
omersinan tarafından yazılan:

Hmm evet bende D2 yi tekrar yükleyebilirim canım çekti benim karakterler duruyordur herhalde lvl98 druid vardı bir aralar..

Single player'da, player 8 kullanmadan, editörsüz hilesiz mi yaptın bunu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000