|
Yazar |
Konu  |
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 31/05/2006 : 12:12:10
|
Diablo 2 oyununu arıyorum satmak isteyen arkadaşlar varsa alabilirim... (istanbul) |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 31/05/2006 : 23:32:50
|
İstanbul'da Toysrus veya D&R'larda bulmak mümkün sanırım. Cüzzi bir rakam zaten artık. Olmadı netten satış yapan sitelerden de alabilirsin. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 01/06/2006 : 10:10:57
|
Yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar ne zamandır bu oyunu arıyordum. Peki ek paketinin ne gibi farklı özellikleri var? Şu "Lord of Destruction" olan? |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/06/2006 : 13:23:49
|
Oyuna Act IV ekleniyor. Diablo ve Mephisto'nun ağabeyleri Baal yani Lord of Destruction'ın peşine düşüyoruz bu sefer ve bence oyundaki en zevkli en güzel Act bu olmuş. Gerek köyleri gerek haritaların dehşet büyüklüğü, gerek yaratıkları vs.vs.
Ayrıca iki yeni karakter ekleniyor ki tadından yenmez, Druid ve Assasain. Druid ile ister element büyüleri üzerinde yoğunlaşır doğa güçlerinin efendisi olursun, ister hayvanlar çağırarak oyunun tadını çıkarırsın. Ayrıca Druid ayı veya kurta dönüşebiliyor ve bu mükemmel bir yetenek.
Assasain adı üstünde zaten, dövüş sanatları veya tuzaklar üzerinde yoğunlaşarak tam bir avcı olursun :) Single oyun için tuzaklar pek işe yaramaz desem de son 1-2 tuzak için açılmaya değer onu da belirtmek lazım.
Bunların dışında oyuna yüzlerce item daha ekleniyor. Karakter sınıflarına göre özel eşyaları bu ek paketten sonra görebiliyoruz. Ve aklıma gelmeyen daha bir çok şey... Oyunu alırsan zaten orijinal, hemen son yamasını kur öyle başla ki, en son balans ayarları, itemler falan hazır olsun.
Bu kadar anlattım canım çekti gideyim ben de alayım şunu bir ara :)) |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 01/06/2006 : 16:17:18
|
Walla sorma benim de iştahımı iyice açtın:)), D&R mağazasının sitesine baktım ancak online satışta ek paket gözükmüyor:(. Anlaşılan şimdiik klasiği ile yetinmek zorunda kalacağız. İnşallah ek paketini de bulurum biyerden(artık nerden bulacaksam:) ) |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|