|
Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 02/06/2006 : 22:53:08
|
Valla senin konu da çok önemliymiş canım.
Üye konusunda biraz daha seçici olunmalı.Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorum ama, 600 üyeli 6 yıldır devam eden ve makine gibi işleyen forumlar da biliyorum.Zaten bir bakıma haklısınız, Spor konularına şöyle bir baktığımızda manzara gayet iyi görülüyor.Bu adamlarla adam gibi futbol tarışmaya kalksan, "Ooo En Büyük GS bak nası şampiyon olduk ama" gibi şeyler yazarlar.Bence bu yüzden sorun başka yerlerde aranmalı.
Zaten şu son günlerde forumda daha fazla aktif olup, NBA Playoff'larını tartışmak, 2006 Draft'inden yeni haberleri üyelere duyurmak, kimin kimi seçeceği hakkında konuşmak, Golden League hakkında üyelerin düşüncelerini almak istiyorum. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 07/06/2006 : 20:54:00
|
Benimde payım var bu bölümün kitlenmesinde öncelikle herkesten özür diliyorum.
Spor bölümünün kapanması iyi oldu çünkü mesela ben bir f1 ile ilgili konu açtım 2 lişi ilgilendi.Son olarak bişey soracam açılacak mı? |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 07/06/2006 : 21:10:44
|
Ülkemizde futbol baş tacı olduğu için futboldan konuşuyoruz.Hem ben anlamıyorum yani herkes istediği spor dalı hakkında konuşabilir.Arkadaş F1 ile ilgili konu açtım,kimse ilgilenmiyor diyor.İyi de yani kimse mecbur değil ki bu konuya msj atmaya sonuçta herkesin kendine seçmiç olduğu spor dalı var |
*CK |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/06/2006 : 23:05:47
|
alıntı: Son olarak bişey soracam açılacak mı?
Dünya Kupası yaklaşıyor; açmakta fayda var ;) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 07/06/2006 : 23:09:27
|
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı: Son olarak bişey soracam açılacak mı?
Dünya Kupası yaklaşıyor; açmakta fayda var ;)
Yaklaşıyor valla hiç olmazsa favoriler hakkında yorumlar yapardık  |
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|