AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Futbol=Spor ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 30/05/2006 :  15:39:36  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arama yapmak uzun sürüyor, o yüzden ben yeni bir konu açayım dedim.Önceden açılmışsa orda tartışırım.

Futbol konuşmak yasak, tamam bunu anladım.Ama basketbol, Formula 1, sutopu, curling konuşmak yasak mı ? Neden Spor konusu kapatıldı ? Spor konusu açık olup, futbol konuşmak yasak olabilirdi ?

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 30/05/2006 :  16:05:10  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Genel olarak spor konuşmak süresiz olarak yasak! Ayrıca, sen de takdir edersin ki Spor bölümündeki futbolla ilgili konuları teker teker kilitlemek pek akıl karı sayılmaz.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/05/2006 :  17:02:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Ama basketbol, Formula 1, sutopu, curling konuşmak yasak mı ?

Bunlar konuşuluyordu da biz mi kaçırdık? Spor bölümünde futbol çekişmesinden başka bir şey yoktu son zamanlarda.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 30/05/2006 :  17:56:04  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında arkadaş istediklerinde haklı ama maalesef spor deyince çoğu kişi sadece futbol anlıyor. Sonucu da bu oluyor.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 30/05/2006 :  18:58:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arama yapması uzun sürüyor da her sorana aynı cevabı tekrar tekrar yazmak kısa mı sürüyor?

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/05/2006 :  20:21:21  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SøulfLy tarafından yazılan:

Genel olarak spor konuşmak süresiz olarak yasak! Ayrıca, sen de takdir edersin ki Spor bölümündeki futbolla ilgili konuları teker teker kilitlemek pek akıl karı sayılmaz.

çok haklısın kardeş eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spor kilitlendi benim konuda gümbürtüye gitti
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000