|
Yazar |
Konu  |
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 30/05/2006 : 15:39:36
|
Arama yapmak uzun sürüyor, o yüzden ben yeni bir konu açayım dedim.Önceden açılmışsa orda tartışırım.
Futbol konuşmak yasak, tamam bunu anladım.Ama basketbol, Formula 1, sutopu, curling konuşmak yasak mı ? Neden Spor konusu kapatıldı ? Spor konusu açık olup, futbol konuşmak yasak olabilirdi ? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 30/05/2006 : 16:05:10
|
Genel olarak spor konuşmak süresiz olarak yasak! Ayrıca, sen de takdir edersin ki Spor bölümündeki futbolla ilgili konuları teker teker kilitlemek pek akıl karı sayılmaz. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/05/2006 : 17:02:56
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Ama basketbol, Formula 1, sutopu, curling konuşmak yasak mı ?
Bunlar konuşuluyordu da biz mi kaçırdık? Spor bölümünde futbol çekişmesinden başka bir şey yoktu son zamanlarda. |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 30/05/2006 : 17:56:04
|
Aslında arkadaş istediklerinde haklı ama maalesef spor deyince çoğu kişi sadece futbol anlıyor. Sonucu da bu oluyor. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 30/05/2006 : 18:58:09
|
Arama yapması uzun sürüyor da her sorana aynı cevabı tekrar tekrar yazmak kısa mı sürüyor? |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 30/05/2006 : 20:21:21
|
alıntı: SøulfLy tarafından yazılan:
Genel olarak spor konuşmak süresiz olarak yasak! Ayrıca, sen de takdir edersin ki Spor bölümündeki futbolla ilgili konuları teker teker kilitlemek pek akıl karı sayılmaz.
çok haklısın kardeş eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spor kilitlendi benim konuda gümbürtüye gitti |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|