AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

cezafanhimen
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 16/04/2007 :  20:07:20  Bilgileri Göster  cezafanhimen için bir AOL İletisi Gönder  cezafanhimen için bir ICQ İletisi Gönder  cezafanhimen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cezafanhimen için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana yardımcı olacak varmı bir türlü nivton bulamadım?
Sayfanın En Üstüne Git

cezafanhimen
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 16/04/2007 :  21:00:06  Bilgileri Göster  cezafanhimen için bir AOL İletisi Gönder  cezafanhimen için bir ICQ İletisi Gönder  cezafanhimen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cezafanhimen için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende bütün rozetler var şuan pek güçlü dilim kendime göre bana meydan okuyabilirsiniz şunuyazın mkmaho
Sayfanın En Üstüne Git

cezafanhimen
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 16/04/2007 :  21:01:37  Bilgileri Göster  cezafanhimen için bir AOL İletisi Gönder  cezafanhimen için bir ICQ İletisi Gönder  cezafanhimen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  cezafanhimen için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nivtonu buldum sorun dil arkadaşlar
Sayfanın En Üstüne Git

oyun2006
Üye

İleti 25

İletim - 23/04/2007 :  20:15:10  Bilgileri Göster  oyun2006'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
pokemonu nasıl poketopu ile yakalıoz

üçbüyük değil tek büyük var GALATASARAY
Sayfanın En Üstüne Git

Ozan_kya
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 23/04/2007 :  20:52:55  Bilgileri Göster  Ozan_kya'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Maptan buluyosun sayfanın en altında poke toplar var poke ballardan birini at canı azsa gelir poke ball 10-20 can arası felan tam bilmiyorum.

Ozan Kaya

Knight yeni başladım
Server:ronark
Char:Okçu
Level:48
Clan:Aktives mi ne unuttum.
Abi alın charın resmi:http://www.loadtr.com/b-1500-boss.jpg
Bıraktım..
yeni char açıcam
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa