|
Aralberk
Üye

Turkey
İleti 8 |
İletim - 10/12/2006 : 10:48:37
|
Arkadaşlar benden size bir el kitabı BU TÜR REHBERLER VARDI ANCAK BEN BU KONUDA DERLEDİM TOPLADIM.
Sıkça Sorulan Sorular
Q: hesabıma giriş yapamıyorum A: bunun bi kaç sebebi olabilir. kullanıca adınızdaki karakterlerden birini yanlış yazıyo olabilirsiniz.
yada uzun süredir girmemişsinizdir ve hesabınız silinmiştir. ancak oyununun şifre kurtarma özelliği yokç
Q: Şu point dalgası nedir baba ? A: pointler karakterinizin derecelendirmesidir. top trainersa bak ve ordaki birincilere yetişmek için kaç puana ihtiyacın olduğunu görebilirsin.
Q: Hangi güç hangisine karşı etkilidir ? A: aşağıdaki tabloyu kontrol edersen sana çok faydalı olacaktır. tamamen olmasada büyük oranda doğrudur. mesela bi hayalet poke bul dövüşcü pokeler olan brunonun yanına git. ve kolaylıkla 100 ol
Q: Özel pokemonları nerden buluyon hoca ben bulamıyom. **** söle ? A: her pokemon haritada rastgele belirir ancak su pokeleri suda buz pokeleri o buzların olduğu yerde daha sık çıkar. ancak dark ve shiny pokeler seyrek çıkar . efsane pokeler ise çok seyrek çıkar ancak efsanelerin çıkması içi GYM deki tüm adamları yenmiş olmalısınız.
Q: Üff ya ilk 50 ye nası girecem yaaa? A: Sabancının dediği gibi çalış! çalış! çalış ! bi pokeni 100 e kadar çalıştır sonra diğer pokeni 100 e getir
Q: nası pokemon trede edicem ? A: 'view all Pokemon' a tıkla sonra pokenin yanındaki trade tuşuna tıkla.
yok sen poke alıcaksan trade pokemon kısmından trade yapacağın pokeyi arat . yine bu bölümen oyuncu adına göre arama yaptırabilirsin
Q: bütün gymleri yendim yeni harita çıkmadı? A: eskiden böyle bişeyler vardı fakat artık yeni haritaa çıkma olayı yok
Q: ee öyleyse efsanevi pokemonları nerden bulcaz? A: Onları haritanın herhangi bir yerinde bulabilirsin. tabi bütün gymleri ve elit dörtlüleri yenmemen lazım.
Q: Peki usta büyüksün . peki hengi efsanevi poke genelde nerde çıkar ? A:
şu yeşillik haritasında : Latios, Latias, Articuno, Zapdos, Moltres, Ho-ho, Deoxys, Raquaza, Entei, Raikou, Dratinire, Dratinilic. yeşillikteki sularda : Kyogre and Lugia çölde: Deoxys, Jirachi, Registeel, Regice, Regirock, Groudon, Mew, Celebi, Mewtwo, and Dratinice. çöldeki suda : Suicune, Kyogre, and Dratinice. buzda : Dratinice, Registeel, Regice, Regirock yalnız illa orada çıkacak diye bir şart yok
mesala ben ilk deoxy mi yeşillikte buldum ama
burda çıkma ihtamalleri daha yüksek
Q: peki bu esanevi pokelerin çıkması için belli bir sıra yada düzen varmıdır yada belli zaman dövüştükten sonramı çıkarlar? A: hayır. tamamen rastgele herhangizaman herhangibiri çkabilir. tamamen şans işi
Q: bi efsane poke buldum diyelim. tekrar lvl kasmaklamı uğraşıcam? A: hayır, lvl 70-85 olarak ortaya çıkarlar.
Q: şu dark pokelerin bi farkı var mı ? A: evet dark pokeler daha güçlü.
Q:peki üstat şu shiny pokelerin bi farkı var mı ? A: evet normal pokelerden daha fazla canı var
Q:peki metallic pokelerin özllikleri ne ? A:metallic ler confused vb. şeyler için daha dayanıklı Q: Dark,metallic ve Shiny pokelerin özellikle çıktığı biyer var mı ? A: hayır, heryerde aynı sıklıkla çıkar
Q: peki bu pokeler haritanın belli bir kordınatında rastgele çıkar? A: tüm haritada rastgele çıkar
Q: BU taşların olayı nedir baba ( Moon Stone, Water Stone, Thunder Sone, ...)? A: bu taşlar bazı pokemonların evrim geçirmesi için gereklidir.
Q: Gymleri/ Elitedörtlü yü nasıl yenerim A:Aşağıda hangisini hengi türde pokelerle yenebileceğiniz yazdım yok baba ben kendi yöntemimle yenicem diyosan hiç durma. ama bunlar daha avantajlı olanlar
Brock: Water, Grass, Steel. Misty: Grass, Electric. Lt. Surge: Ground. Erika: Fire, Flying. Sabrina: Dark, Bug. Janine: Psychic, Steel, Fire. Blaine: Water, Rock, Ground. Gary: Electic, Dark, Rock, Ground.
Falkner: Electric, Ice. Bugsy: Fire, Flying, Rock. Whitney: Fighting, Any type. Morty: Dark, Psychic. Chuck: Electric, Psychic. Jasmine: Fire. Pryce: Electric, Fire, Grass. Clair: Dragon, Ice.
Roxanne: Water, Grass, Steel. Brawly: Psychic, Ghost. Wattson: Ground. Flannery: Water, Rock, Ground. Norman: Electric, Any type. Winona: Fire, Electric, Dragon, Ice. Liza and Tate: Dark, Water. Wallace: Electric, Grass.
Will: Dark, Bug, Electric. Koga: Steel, Fire, Psychic. Bruno: Psychic, Ghost. Karen: Bug, Fire, Dark, Fighting.
Sidney: Fire, Bug, Electric, Fighting. Phoebe: Fire, Dark. Glacia: Electric, Fire, Grass. Drake: Dragon, Ice.
Trainerlar(alıntı ama hangi tür için yararlı onu ben yazıyorum)
electrictrainer --- elektrik pokemonları için traingrasselectrichere --- çimen ve elekrik pokemonları için trainfireflyinghere ---hava ve ateş pokemonları için trainrockwaterhere su pokemonları için traindarkhere --- dark pokemonlar için traindragonicehere --- ejderha ve buz pokemonları için trainonmeplease trainonmeplease3 (Bug/Steel type) trainmew --- Psychic pokemonlar için traingrasswaterhere --- çimen ve su pokemonları iiçin traingroundfightinghere --- dövüş pokemonları için trainelectrichere2 ---elektrik pokemonları için trainbughere --- düşük leveller için trainrockhere --- düşük leveller için TrainBugsHere --- düşük leveller için fireflyingtrainer -ateş ve hava pokemonları için Buglevelling ---böcek pokemonları için trainsteelhere --- Steel Pokeler İçin icedragontrainer --- hem dragon(ejderha) hemde ice(buz) pokemonları için yararlı bir trainerdır. trainonmepleasex --- düşük leveller için Yada Bug/Steel/Type
Hangi Tür Hangi Türe Ne Kadar Etki Eder
ATEŞ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Buz,Böcek,Çimen,Çelik Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Kaya,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Su,Kaya,Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Çimen,Buz,Böcek,Çelik
SU POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Toprak,Kaya Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çimen,Su,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Elektrik,Çimen Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Su,Buz,Çelik
ELEKTRİK POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Su,Uçan Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Elektrik,Çimen,Ejderha Saldırılarının etki etmediği türler:Toprak Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Çelik
ÇİMEN POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Su,Kaya,Çimen Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Çimen,Zehir,Uçan,Çelik,Ejderha Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Uçan,Zehir,Buz,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Su,Elektrik,Çimen,Toprak
TOPRAK POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Elektrik,Kaya,Çelik,Zehir Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çimen,Böcek Saldırılarının etki etmediği türler:Uçan Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Çimen,Su,Buz Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Zehir,Kaya Saldırılarından etkilenmediği türler:Elektrik
KAYA POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ateş,Buz,Uçan,Böcek Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Kaya,Toprak,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Su,Çimen,Dövüş,Toprak,Çelik Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Uçan,Ateş,Normal,Zehir
UÇAN POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Böcek,Dövüş Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Kaya,Çelik,Elektrik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Kaya,Elektrik,Buz Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Böcek,Dövüş Saldırılarından etkilenmediği türler:Toprak
PSYCHIC POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Zehir,Dövüş Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Hayalet,Çelik Saldırılarının etki etmediği türler:Karanlık Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Dövüş,Psychic
BÖCEK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Psychic,Karanlık Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Dövüş,Uçan,Zehir,Hayalet,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Kaya,Uçan Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Dövüş,Toprak
DÖVÜŞ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Normal,Buz,Kaya,Karanlık,Çelik Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Zehir,Uçan,Psychic,Böcek Saldırılarının etki etmediği türler:Hayalet Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Uçan,Psychic Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Böcek,Kaya,Karanlık
BUZ POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen,Toprak,Uçan,Ejderha Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Buz,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Buz,Kaya,Çelik Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Buz
HAYALET POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Psychic,Hayalet Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Karanlık,Çelik Saldırılarının etki etmediği türler:Normal Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Zehir,Böcek Saldırılarından etkilenmediği türler:Normal,Dövüş
ZEHİR POKEMONLARI
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Çimen Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Zehir,Toprak,Kaya,Hayalet Saldırılarının etki etmediği türler:Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Toprak,Psychic Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Çimen,Dövüş,Zehir,Böcek
EJDERHA POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Ejderha Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Buz,Ejdeha Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Ateş,Su,Eletrik,Çimen
ÇELİK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Buz,Kaya Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Ateş,Su,Elektrik,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Ateş,Dövüş,Toprak Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Normal,Çimen,Buz,Uçan,Psychic,Böcek,Kaya,Hayalet,Ejderha,Karanlık,Çelik Saldırılarından etkilenmediği türler:Zehir
NORMAL POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:- Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Çelik,Kaya Saldırılarının etki etmediği türler:Hayalet Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Dövüş Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:- Saldırılarından etkilenmediği türler:Hayalet
KARANLIK POKEMONLAR
Saldırılarının ağır zarar verdiği türler:Psychic,Hayalet Saldırılarının hafif zarar verdiği türler:Dövüş,Karanlık,Çelik Saldırılarından ağır zarar aldığı türler:Dövüş,Böcek Saldırılarından hafif zarar aldığı türler:Hayalet,Karanlık Saldırılarından etkilenmediği türler:Psychic
http://forum.donanimhaber.com/m_8177077/tm.htm BU ADRESTE POKEMON OYUNUNUN PC ÜZERİNDEN 3d VE 2D OYNANANI VAR.
Pokemon Crater için en iyi browser(internet tarayıcısı) Firefoxtur.
firefox'u indirmek için
Windows için 4.9 mb Link:http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.5.0.4&os=win#9001;=tr
Linux için 8.1 mb Link:http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.5.0.4&os=linux#9001;=tr
ALINTIDIR |
Benim Gibisini Googleden Arasan Bulamassın |
 |
|