AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 06/06/2006 :  16:07:11  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
SafaX tarafından yazılan:

asleep için awakening. confused'da inek trene bakar gibi geçmesini bekliyosun :D

Çok teşekkür ederim saol Bu arada arkadaşlar elinizde en ii pokemonlarınız ve hangi pokemonlarınız var sölermisiniz
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 06/06/2006 :  16:18:53  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bnm; charizard (38), Eevee (10), Gastly (18), Ivysaur (20), Magmar (30), Mankey (14), Muk (38), Pidgey (17), Scyther (8), Totodile (9), Wartortle (20)
Sayfanın En Üstüne Git

eray668
Üye

İleti 35

İletim - 07/06/2006 :  21:22:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
size bişi diyimmi confused mi ne yazıyo ya inege bakar gibi beklemiyosun işte full heal diye bişey var onu kullan bak geciyomu gecmiyomu
Sayfanın En Üstüne Git

volkanbaba
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 08/06/2006 :  02:43:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana yardim edrmsiniz daha yeni basldiiim lvl kacolduma felan neden bakcam beni arkadas listenize eklermsiiniz oyundaki ismim volkanreis
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 08/06/2006 :  12:15:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
full heal her zaman tutmuyo işte.. Ultra Potion'un full heal'dan pahalı olmasının sebebi de bu. Full heal daha etkili olmasına rağmen işe yarama ihtimali kesin değil. Sağ tarafta view my pokemon team'den bütün pokemonlarının lvl'larına bakabilirsin, lvl'ları yetiyosa evrim geçirtebilirsin. lvl kasman için de pokemonu gebertmen lazım. Yani eğer vahşi pokemonla dövüşüyosan yakalamaman, işini bitirmen lazım ki bu da gıcık bi durum olduğundan. Başka kullanıcılarla oyna (battle an online mamber) ben Raichu'yu 85e kadar öyle kastım da artık pek oynamıyorum. Yoksa yardım etmeye çalışırdım. OGame bi yandani uygarlık savaşı biyandan, Star Wars: Galaxies bi yandan pokemon'a pek bakamıyorum..

Raichu: lvl 89
Blastoise: lvl 71
Gengar: lvl 68
Charizard: lvl 46
Skymory (Dark): lvl 22
Ivysaur: lvl 19
Şu anda skymory ve ivysaur üstüne çalışmaya çalışıyorum. Oyuna girdiğim zamanlar..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000