AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

burakkose
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 22/08/2006 :  15:36:47  Bilgileri Göster  burakkose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benm 3 tene 100 lwl adamım var biri alakazam biri unown (ex) ve sonuncusu hypno eğer kabul eden biri olursa bulardan bir tanesini mew yada mewtwo yla değişmek istiyorum oyundaki nickim::burakkose

bir şey daha bu efsane pokemonlar genelde hangi haritalarda cıkıo??

"Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır"

Sayfanın En Üstüne Git

adopaşa
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 22/08/2006 :  17:56:49  Bilgileri Göster  adopaşa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
acill yardım edinn lütfen
arkadaşlar bu pokemon oyununu indircekmiyiz yoksa internettemi oynanıo
lütfen yardım edinn....
msjlarınızı bekliyorum
erdogan.adnan1@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

burakkose
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 23/08/2006 :  10:29:49  Bilgileri Göster  burakkose'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu indirmene gerek yok. sadece www.pokemoncrater.com adresine girip sing up tan üye olman lazım sonra istediğin kadar oyanayabiliyosun.

birşey sorucam bu oyunun herhangi bi amacı var mı?yani sıralama falan yoksa amaçsızca pokemon mu kasıyoruz???
(bu arada bi unownum daha lwl 100 oldu)

"Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır"

Sayfanın En Üstüne Git

max_payne
Üye

Turkey
İleti 108

İletim - 03/09/2006 :  15:50:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pokemon nasıl alınıyor?cvp:maplardan birine tıkla bir pokemon görünürse pokemonun altında click here butonu vardır.ona tıkla.sonra savaştır rakibinin canı 1-2-5-10-7 gibi ölmeye yakınken eğer kullanmadıysan potların altında poke ball yazısı vardır onu al.sonra pokemon o topun içine hapsedilir.ve o pokemon senin olur.NOT:pokemon almak sadece map savaşındadır.battle gymlerde alamazsınız.

maxxx payne 8.bölüm harika
Sayfanın En Üstüne Git

leon44
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 10/09/2006 :  09:16:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
poketoplarını boşaltabilirmiyiz.poketopu alabilirmiyiz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu