AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 11/07/2006 :  15:28:42  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1-para gelio ama belli bi miktar lvline bağlı yendiğin pokemonun
2-pokemonu öldürdüysen zaten yakalama şansında ortadan kalkıo öldürünce sadece ex ve para gelir.
3-battle in gym e giderek savaşırsın ordan rahat para ve ex alırsın
4-başta sana soruo ozmn değiştirebilirsin ama seçtiğin bi pokemonla tam savaşırken vaz geçip değiştirme imkanı yok
5-bu soruya bnm cvbım yok
6-böle bişe olmaz haritada gezerken ama gymede olur.
Sayfanın En Üstüne Git

tekil
Üye

İleti 2

İletim - 11/07/2006 :  18:29:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-Pokemonların levelleri durduğu yerde artıyor mu?
Sanki bikaç tane pokemonu aldığımda evrim geçirmesi için gereken leveller daha azdı gibi hatırlıyorum.
-Pokemonları satabiliyor muyuz? Veya bu trace olayı tam olarak nedir? Şimdi ben 5 tane pokemonumu trace deyip bi yere yolladığım zaman mezat gibi içinde beğendiği pokemon olan adam bana para mı veriyor yoksa pokemonları mı değişiyoruz?
-Ateş ve elektrik pokemonları hangi haritadan çıkıyor?
-Ben internet cafeden bağlanıyorum. Sayfanın açılmamasına kökten bir çözüm mümkün mü acaba? Yoksa bi program falan indirip o programı indirdiğim bilgisayara mı girmek zorunda kalacağım her zaman?
-En fazla kaç tane pokemon yakalayabiliyoruz? Yani bunun bir sınırı var mı?
-Başka pokemonlarla savaşınca para ve expert midir nedir ondan alıyoruz ya, işte daha uzun savaşınca daha mı fazla veriyor onlardan? Yani ben güçsüz bi pokemonun karşısına güçsüz bi pokemn çıkarırsam daha mı karlı olur?
-Bu oyundaki para birimi nedir? Yani paralarımızın yanındaki işaret nasıl okunuyor?
-Super Ball falan var onlar ne işe yarıyor?
-Bi tane Eve'im var, sizce onu elektrik pokemonu mu yapayım yoksa ateş mi? Hangisi daha iyi?

Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakmayın, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, değil mi?:)
Sayfanın En Üstüne Git

keno_keno
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 11/07/2006 :  18:39:18  Bilgileri Göster  keno_keno'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya pardon belki elinizde olsa patlatcanız bana ama nasıl şifre açılıo ne olur yardım edin

kenoo
Sayfanın En Üstüne Git

polatyusuf
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 12/07/2006 :  16:08:53  Bilgileri Göster  polatyusuf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese selam ben foruma yeni katıt oldum bu oynu az cok biliyorum 45 lwl cherizard var ve bikaç tane daha ama benim karşıma hiç su pokemonu cıkmadı yardım edebilirmisn iz
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 12/07/2006 :  19:48:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çoğu yerde su pokemonu çıkıyo ama sen başka bi tür sanmış olabilirsin (rock-wather bile var)
ama sularda gez

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000