ama sizde garanti veremiyorsunuz belki tamamen şansdır rozet toplamadanda çıkabiliyordur
ben bu konuda sana garanti verebilirim çünkü rozet toplamaya baslamadan önce karsıma hiç lvl 70 üzeri pokemon çıkmamısdı ama rozet toplama işini bitirdikten sonra bir haritaya girdim dolasmaya basladım ikinci adımımda karsıma lvl 84 mewtwo çıktı ama şu aralar bir saçmalık dolaşıyor bu haritadaki computer trainerlar var ya onların hepsini yendiğiniz zaman dark ve shiny efsanevi pokemonlar çıkıyormus bana kalırsa herhangi bir mantığı yok ve tamamen saçmalık
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils
live battle challenges diye bir seçenek var ekranın en alt kısmında onu (on) seçeneğine tıklamak sureti ile açacaksın sonra o trainerların tam dibine gireceksin alt tarafda trainerın ismi ve pokemon takımı görünecek orda click here for battle (computer controlled) var ona tıklayarak savaşabilirsin
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils