Belkide o adamın 2. hesabıdır ve diğer hesabındaki evsanevi pokemonları dandikleri ile değiştirmiştir.Batmanbatu arkadaşımız demiski "1.üye olmak için logine(arkadaşlar login e deil üye olmak için sign up a gireceksiniz)giriyosunuz." batu kusura bakma ama bir düzeltme yapayım dedim
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils
batle in gym var aşağıda oraya bas öldür bi şey seç salon ordan pokemonlarla dövüş yenersen aynı canla tabi başka pokelerde olabilir yenersen 2 lvl atlarsın
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
efsane pokemon dediin hangisi oluyo? benim bildiğim bi mew ve mew two var ama adamda ikisi de yoktu. Bu arada yine ve yine söylüyorum, en kolay kasma yolu öldürmedir, pokemonu yakalarsanız saldırttığınız pokemon güçlenmez. Elinizdekileri geliştirmek için battle an online player ya da battle any member ya da battle in a gym'e girin. Yenildiğinizde bişey kaybetmiyonuz nası olsa yendiğinizde de kasıyosunuz. GYM'de bi ustayı istediğiniz kadar yenebilirsiniz ve güçlü bi pokemonunuza güçsüz bi pokemonunuzu kastırabilirsiniz.