AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 23/06/2006 :  16:18:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mewtwo ve Mew isteyen arkadaslar bu iki pokemonda efsanevi pokemonlar sınıfına giriyor ve karşınıza lvl 70 - lvl - 85 arası çıkar bu evsanevi pokemonlar Peki nedir buevsanevi pokemonlar kimlerdir.Aslında anasayfada bu pokemonların 4 tanesinin resmi mevcut bir tanesi login butonunun üstündeki şirin pokemon:Jirachi özellikleri pisişik/metal
jirachi haricindeki o muhteşem pokemonları listeleyim belki ihtiyacı olan arkadaslar olur
Mew,Mewtwo,Lugia,Latios,Latias,Entei,Regice,Regsteel,Regirock.Kyogre,
Celebi,Suicine.... hepsini yazmaya kalkarsam çok uzayacak bende uzatmadan yanıtıma geçeyim mewtwo ve mew gibi pokemonlar oyunda bütün rozetleri topladıktan sonra karşınıza çıkmaya baslıyor eğer bütün rozetleri toplamıs birisi varsa hemen tam hangi haritada çıktığını söyleyebilirim

Nick :_PowergirL_
Nation : Karus
Lvl : 65
Job :Shaddow Knight
Server :Xigenon
Clan :TheHardGuys (member)
Pokemoncrater:Raindevils
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 23/06/2006 :  16:22:05  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en alttakilerdenmi bahsettin tün rozetler derken enallta 8 tane adam varya onlarımı diyosun

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 23/06/2006 :  16:23:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
orasını tam bilmiyorum ben takımımı kurup önce hepsini 100 yaptım sonra rozetleri toplayıp pokemon avına çıktım ve karşıma ilk lvl 84 mewtwo çıktı dün akşam

Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 23/06/2006 :  16:24:56  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsini 100 yapmak ne kadar zaman aldı biide sana lwl 73 charizard versem 70 lik efsanevi pokemon verirmisintabi varsa

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 23/06/2006 :  16:29:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaklaşık bir hafta Lvl 100 yapmak istediğin pokemon hangi türe karşı güçlü ise o türden pokemonları olan kişilerle savaştır bunun için rozet savaşlarını öneririm geneli hep aynı türden oluyor çünkü hatta yapabilirsen sadece 100 yapmak istediğin pokemonla karsındakinin bütün pokemonlarını yen bir seferde bir hem 3-4 lvl hemde yüksek miktarda para kazanırsın

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu