AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 22/06/2006 :  17:39:49  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
charizard ı geliştirmek için mistiyle dövüşüyorum çünkü zor kazanılan savaşlarda daha çok ex verio

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 23/06/2006 :  11:05:06  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır savaşın zor kazanılmas yok yendiğin pokemonun lvl'ına göre alırsın ex'i.

Ayrıca Dark'ların özelliği daha çok damage vurmasıdır.
Shiny'lerin özelliği ise her lvl'da normalde max. hp 4 artarken shinny'lerde 5 artar bu lvl 100'de 100 hp + sağllıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 23/06/2006 :  11:53:23  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu ne ya habire sayfa görüntülenemiyor diyo!!!nası halletçem bunu yardım lütfen

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 23/06/2006 :  11:56:42  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
senin internet hızından adamım o yüzden görünmüo ben bu aralar thecrimse merak sardım aranaızda thecrims oynayan varmı
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 23/06/2006 :  12:23:39  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
PIRATES BENİM MODEM BİLGİSAYARIN DİBİNDE NİYE İNTERNET HIZI DÜŞÜK OLSUNKİ

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000