Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Özür diliyoruz senin soru arada kaynamış kusura bakma.numlock1990 kardeşim bak şimdi sağ alt köşeye baktığında BATTLE yazan bir menü var onun altında BATTLE İN a GYM yazan yere tıkladıktan sonra ordan bir karakter seçip kendi pokemnunla onun pokemonunu savaştırıcaksın eğer kazanırsan sana rozet gelio her karakterin ayrı bi rozeti var ve istediğin karakterle 1 den fazla karşılaşabilirsin.başka bir sorun olursa bana sorabilirsin :D:D:D:D::DD::D:DD:
Saol kardeş teşekkür ederim bu arada spıder ozii benim öyle bir niyetim yoktu burda oyunu oynamaya calışıyorum ve bir soru sordum ama cevabını alamadım saolsun Pırates cevap verdi insanlar hakkında ön yargılı olmasan sevinirm sanada tekrar teşekkür edeim Pırates bide istediğimiz online birisiyle savaşabilirmiyiz???
bu soruya net cvp veremem belki vardır ama yok die biliorum ama oyunda araştırıcam bulursam sölerim.bişe buldum oda yine Battle menüsünde Battle an online membera girip orda member list yazıo ya savaşcağın kişinin adını hızlı aramayla yazıcan yada memberliste girip diğer online olanlara mesaj atabilir, savaşabilir,friende ekleyebilirsin