ewt arkadaşlar başlıktanda anlaşıldıgı gıbı bu da web tabanlı bır pokemon oyunu oyunda uye olurken kendınıze bır pokemon secıyorsunuz sonrasında ıse başı boş gezen pokemonlarla savaşarak ıstersenız onları pokı toplarınızla yakalıyorsunuz ıstersenızde olduruyorsunuz.ben şahsen oyuna bayıldım benım pokemonum charmeleon aldım ılk başta şimdi 5 6 tane var pokemon severler bu oyuna bayırlırlar bence oyun hakkında takıldıgınız yerlerı bana sorabılırsınız ama ben de bılen bırı varsa bı soru sormak ıstıyorum bu yakaladıgımız pokemonları nasıl bırakıcaz başıma musallat oldular da :D :D
dostum yapman gereken çok basit ilk önce wiew all your pokemon yazan yere tıkla sonra yakaladığın bütün pokemonları görceksin her birinin karşısında bişeler yazıo ordan relase var ona tıklaman yeteli olcakk.ondan sonra zaten pokemon serbest kalcak BİZ ANLARIZ YETERKİ SEN SOR
bende lvl 63 Raichu, lvl 40 küsür :D Blastoise ve lvl 38 Charizart var (muhtemelen hepsinin yazılışı yanlış) "mew", "mew two", "entei" veya "abra" (kadabra ve alakazam gibi türleri de olabilir) takas etmek isteyen varsa nickim safax91