AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

mehmet1149
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 10/06/2006 :  20:34:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bı sey daha soracam sız bu oyuna gırmekte zorlanıyomusunuz?
ben gırerken problem yasıyorum da sıteden mı acaba sımdı 22 lvl ıyvsaur'ım var
Sayfanın En Üstüne Git

DarkShadow1
Üye

İleti 15

İletim - 10/06/2006 :  21:22:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaslarbirisi oyunda benim arkadaşım olsunb hem başı boş gezen pokemonlar nerde hiç anlamadım

DarkShadow
Sayfanın En Üstüne Git

badboyz
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 11/06/2006 :  10:40:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler çok karışık bu oyun hangisi benim nerden anlıcam

rayman
Sayfanın En Üstüne Git

badboyz
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 11/06/2006 :  10:45:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler poke toplarını nerden alcaz

rayman
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 11/06/2006 :  13:27:18  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım ard arda mesaj yazma iletiyi düzenleden bunları düzel tebilirssin sorularına cvp verelim şimdi
Site: www.pokemoncrater.com
1. üye olamıorum demişsin siteye girdiğinde SIGN UP yazan yere tıkla ondan sonra yas grubunu seciceksin ardından kendi görünüşünü yani karakterini ve bir tane de oyuna başlamk için ana bir pokemon onları sectikten sonra LOGİNE girip ıd ve sifreni yazıp oyuna girceksin. haritalar gelcek karşına haritalar parca parca olduğu için istediğin haritadan bi kare secip seçtiğin haritaya gitceksin ve yandaki ok işaretleri yle ilerleyip pokemon cıktığındada ok işaretlerinin yanında pokemonun ne olduğunu görceksin.ve atack diip saldırıcaksın baktın bu pokemon işine yarıo saldırıp canını 20 den asağı indirince yakalaya bilirsin.(%100 yakalamak istiosan hpsini 10 dan asağı indir) ve alt tarafta kullanıcağın itemler var ordan aşağısında bulunan poki toplarından birine use ball diip poki topunu atcaksın. İnsallah yardımcı olmuşumdur oyunun içeriğini sana anlattım bundan sonrası sana kalmış.Acko arkadaşımızda gerekli (lvl ve hp)gibi bilgilerini vermiş

2. haritada kendimi göremiorum konusundada çok basit haritaya dikkatli bakarsan senin karakterinin üstünde sarı bi ok işareti var.İŞTE o SENSİN

3.poki toplarını nerden alcaz?
Ekranın sağ tarafında your accaount yazan yerin altındaki listeden
ITEM INVENTORY/BUY ITEMS den satın alıcaksınız

İNŞALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR OYUNA BAŞLICAK VE OYNAMAYI ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000