evet aslında bende kavga ettiğim zamanlarda bendede çok yapıyodu bunu.Emeğine saygım var dio bütün kötü yönlerini bulo sölüo hep aynı şeyler game maker kötü yaptığınız oyunlar animasyon bilmemne..Bu emeğe saygımı sence..?Saygıdan kastın bumu..??Yani eğer kendini iyi yerde görüyorsan bir oyun yapda vatana millete hayırın dokunsun..Bune ya sen eleştirmenmisin..Krondora sonuna kadar katlıorum..Yap bi oyun,Bizde oynayalım sende değilmi..????
Evet, sıktın. Çünkü ortaya hiçbir şey sunmadığın halde Oyun Yapımı grubuna yazdığın mesajların hepsinde birilerine sataşıyorsun. Varsa bilgin paylaş, yoksa gereksiz mesajlar atma. Ayrıca dostun olup olmadığını sormadım sana. Ukalalığın konusunda da tartışmamayı tercih ediyorum.
yane mj msnde hç böle küçümsemion. Bana yapmıon başkalarınada yapma.
.::Knight Online::.
Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın