AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 3d modelleme
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

gamer91
Üye

Turkey
İleti 439

İletim - 27/05/2006 :  21:41:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun yapmak istiosanız sayın arkadaşlarım tabi basit arayüzlü deil, 3d. Önce 3dsmax bilmeniz gerekiyor. 3dsmax birçok oyunun modellemesinde kullanılmış we kullanılmakta olan güzel bir programdır. Firma anlaşması olduu için directx e direk çewrilebilme özelliine sahiptir. Ama bir sorun war. Programın orjinali 3500$ we trialını bulamıom. Eğer trial indirebileceğim bir site we özellikle tutorialler olan siteler yazarmısınız? Ha bu arada yeni başlayan adamlar.. Sakın directxe nası çewrildiini sormayın bnde bilmiyom. Ama bilen biri warsa bilgilerini yazsın

.::Knight Online::.

Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg
Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse
Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz
Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!!
Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin
Hemen kayıt ol işkence başlasın

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/05/2006 :  23:05:08  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm... Pek zannetmedim ki 3D Studio Max in satici firmasi autodesk in sitesinde bulabilecegim, ancak hani belki olur ya...

http://www.autodesk.de/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5708192

Firma anlasmasimi? 3D Studio Max'te DirectX (.X) formatinda kaydetmek icin extra bir plug-ine ihtiyac duyacaksin.

http://www.andytather.co.uk/Panda/directxmax_downloads.aspx

Yukledin mi bu plug-in i istedigin gibi directx objesi olarak export edersin.

Triali 30 gun tam surum gibi kullanabilirsin ancak neden blender gibi bedava olan 3D programlari kullanmiyorsun ki? Senin 3D max te yapabilecegin herseyi blender yapabilir...

Tutorial olarak... www.google.com.tr bir arama motorudur. Girince oraya, arama alanina aynen sunu yaz "3d studio max ders" ve ara diyince sonuclar arasindaki linkleri gez. Hop diye karsinda degil mi hepsi?

Milkshape3D denen bir program var oyunlar icin model hazirlamak icin.. Trial i download etmek icin :

http://www.swissquake.ch/chumbalum-soft/ms3d/download.html

Satin almak istersende sanirim $30 gibi birsey. Half-life, unreal, quake ve daha bir cok oyunda bu programla yapilmis modelleri goreceksin. 3D Studio Max te bir model cizdiginde onu oyunlarinda kullanman icin baya bir ugrasman gerekecek. Gidip 100.000 polygona kadar ulasan bir insan modelleri gunumuzun en gelismis makinelerini bile oldurur 3D motorlarda gercek zamanli olarak kullanildiginda...
Sayfanın En Üstüne Git

Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2006 :  19:06:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki game makerda 3D tarzı basit şeyler yapamazmıyız..
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/05/2006 :  21:07:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2D modelleme o..3D ye çevirelimiyor diye biliyorum...en azından resmi sitesinde ben göremedim.
Sayfanın En Üstüne Git

gamer91
Üye

Turkey
İleti 439

İletim - 28/05/2006 :  21:29:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dreamwalker döktürüyosun yaa. Çok iyi

.::Knight Online::.

Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg
Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse
Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz
Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!!
Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin
Hemen kayıt ol işkence başlasın
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 31/05/2006 :  01:06:57  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Handsome_BoY tarafından yazılan:

peki game makerda 3D tarzı basit şeyler yapamazmıyız..

bildigim kadari ile game makerin 3d si deneme asamasinda ne kadar yapilir bilemiycem. Ayrica konuyla alakasi yok zaten 3D Studio Max biz cizim programidir, programlama ile pek alakasi yok (Max scripting i saymiyorum tabii)

alıntı:
mj tarafından yazılan:

2D modelleme o..3D ye çevirelimiyor diye biliyorum...en azından resmi sitesinde ben göremedim

Hangisi 2D modelleme? Max ve milkshape in adlari uzerinde zaten 3D :) Blendera in 3D olup olmadigini sitesine girip yapilan orneklere bak derim. Hangi program icin 2D dedigini aciklar misin?

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000