AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 oyun yapmak
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2006 :  14:40:30  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben oyun yapmak istiyorum ama yapamıyorum işte senaryom:
hikayemiz çanakkale savaşlarıyla ilgilidir Quuen mecidiköy tabyasına top atar Seyit onbaşı gemilerin boğazdan geçtiğini görür.Topu kaldırır ve ateş eder.yani anlayacağınız bir nişan oyunu

Emma_charlotte_FAN
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 25/05/2006 :  15:05:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ii fikir ama bence bulaşma bu işe çok uğraştırıyo bende bi ara oyun yapmaya çalıştım çok uğraştırıyo kendini yormak istemiyosan bende yapma

EmMa ChArLoTtE dUeRrE wAtSoN
Sayfanın En Üstüne Git

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 25/05/2006 :  18:33:01  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eheh güzel oyunmuş yapayım hemen :p
şaka bi yana, Emma, sen doğduktan sonra niye yürüdün? zordur hani yürümek. çok uğraştırır. yorulursun. sen nasıl başardın canım benim he? :)
ne demek istediğimi sen anla ;)
Sayfanın En Üstüne Git

Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/05/2006 :  19:16:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bellerophon haklı her işi zor diye yapmayacaksan ohooo sen çalışmalarına devam et kuva-i milliye kardeşim..
eğer basit bişey istiosan game makeri öneririm.
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 26/05/2006 :  18:26:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
game maker orjinal versiyonunda -tam sürüm- yapılabilir. Çok da basit olur aslında. Senaryo basit. Sen sadece nişan oyunu yapcan o yüzden puana dayalı bir oyun olması gerek. Oyun bitince scoreboard çıkcak ismini yazcan ve dier puanlarla savaşcan. Yok bu basit diyosan senaryo da basit yani sırf gemiyi batırma. Seyit onbaşı dolaşsın adam öldürsün veya stratejik bişiler yapsın ne diim sonra araya bunu koyarsın. Bu senaryo ile çok küçük bir oyun yapmış olacaksın ve anca internette free yayınlicaksın. iki ay sonra da adın ve oyunun unutulacak. sen daha büyük hedefler seç.
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/05/2006 :  23:50:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aranızdan c++ indirebileceğim bi adres verebilecek biri varmı??
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000