AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Eviniz yoksa okuyun.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

zekibingol
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  16:10:21  Bilgileri Göster  zekibingol için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ancak anladım eğer istenmiyorsa buradaki yazıların kaldırılmasına hiç itirazım yoktur. herkese iyi oyunlar diler... zeki bingöl

zeki
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 21/05/2006 :  16:17:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana kalırsa yazıların kaldırılması hata olur,öyle birşeyi de yöneticilerin yapacağını zaten beklemiyoruz.Bilinçlenmenin de yaş ortalaması düşük bir siteden devam başlaması ve devam etmesi doğru olandır.Ancak seçtiğiniz konuların daha hafif olması çok daha faydalı olacaktır çünkü çok uzun olan iletileri,dilekçeleri kimsenin okumasını bekleyemeyiz.Sadece bilgi içeren yazılar daha faydalı olacaktır,teşekkür ederim çabanızdan dolayı...
Sayfanın En Üstüne Git

zekibingol
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  16:37:36  Bilgileri Göster  zekibingol için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bakınız bir çocuk evinden çıkınca kaç cadde geçecek kaç defa trafik kaza riski olacak ve okuluna yada oyun parkına giderken ağaçların arasından yani yeşil alandan gide bilecek mi oyun alanı var mı eğitim tesisleri yakınında mı diye şehircilik yapılmalıdır. bu yasanın gereğidir. mutlu gençlik mutlu ülke demektir. ama hepimiz biliyoruz ki özellikle durum meydandadır. belediyeler bunu hesap etmiyorlar ve sokak köpeklerine barınak yaparak asıl reklamı onlar yapıyorlar ama insanımıza köpek kadar değer vermiyor. sonuçta mutsuz genç okulda bıçakla arkadaşını yaralıyor. bir yetişkinler bundan sorumluyuz. sizlere daha iyi bir ülke yaratmalıyız. bunu yapmak mümkündür. ama herkesin bildiği gibi haklarımızı ne babalarımız nede çocuklarımız biliyor. lütfen sizler bunu dikkate alınız. bu ülke sizin. en azından her sene 23 Nisanda yönetime gelseniz de bunun hesabını sorun. Atatürk sizlere emenet etti Cumhuriyetimizi. saygı ve sevgiler. zeki bingöl

zeki
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000