|
| Yazar |
Konu  |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/05/2006 : 08:27:12
|
Olm beğenmiyorsanız ya da aşıyorsa okumayın. Ben buradak ufaklıkların veletlerin saçma sapan konularına girip de bunlar beni aşıyor diyor muyum? Yok en güzel kedi, en sevimli hayvan, en deli manyak süper knight karakteri, simste adama elli takla attırıp horon teptirmek vesaire vesaire.... bu forumun yaş ortalaması değil IQ seviyesi önemli. Zeki Bey'in her açtığı konuya atlayıp "bunları niye buraya yazıyorsun" demekten vazgeçin artık. Niye yazıyorsa yazıyor, yönetimin derdi o. Belki iyi niyetli, belki googleda sitesini üst seviyelere çıkarmak istiyor, belki de sizi bilinçlendirmek istiyor...
Ama iki de bir "bu siteye ağır bu laflar" demenizden bıktım.
Forumda neler neler tartışıldı, ev sahibi olamama konusu onların yanında ne ki.. |
 |
|
|
hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 21/05/2006 : 14:32:02
|
| Naclugo, üyeliğin kilitlenmiştir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 21/05/2006 : 14:43:55
|
alıntı: Mérula Alba tarafından yazılan:
Bilmediğimiz, bu yüzden de kullanamadığımız haklarımız yüzünden birçok sorun yaşıyoruz. Bir gün biri çıkıp geliyor ve bu haklarımızın neler olduğunu söylüyor, bizi bilgilendiriyor. Hiçbir çıkar göz etmeksizin yapıyor. Ya da yazmış olduğu kitabının reklamını yapıyor. "Reklam yasak değil mi?" sorusu hemen belirmiştir mutlaka aklınızda. Ancak açık olmak gerekirse, bir kitabın reklamının yapılmasına engel olmaya da içim el vermiyor. Sonuçta hepimiz, izlediğimiz filmleri, okuduğumuz kitapları bu forumda rahatça konuşabiliyoruz. Bu da bir çeşit reklamdır, öyle değil mi?
Hak özgürlüklerimizle ilgili açılan birkaç konu başlığını okudum. Hak ve özgürlüklerimizi bilmekten bu kadar yoksun olmamıza rağmen, öğrenmek için de pek hevesli değiliz anlaşılan ki, açılan bu konulara, "Biz küçüğüz.", "Sen şu musun, bu musun?", tarzında cevaplar verilmiş. Hem de açılan konunun içeriğiyle ilgili hiçbir yorum yapılmadan. Hak ve özgürlüklerinizi öğrenmek ve ihtiyacınız olduğunda kullanmak istemiyorsanız eğer, bırakın başkaları öğrensin. Konunun kilitlenmesine neden olacak iletiler atmazsanız çok sevinirim.
Zeki Bey'e verdiği bilgiler için teşekkür ederim. Yazılarının devamı da şahsımı mutlu eder.
Tony_P@rker,"Ya kardeşim sen OS bakanı fln mısın?" cümlesini kurarken, zannediyorum ki hitap ettiğin şahsın bir yazar olduğunu, hadi onu da geçelim, yaşı gereği kendisine saygı gösterilmesi gerektiğini fark etmedin. Cümlelerimizin sonuna gülücük koymak bazen yeterli olmayabiliyor.
OS, Oyun Sitesi'nin kısaltmasıdır.
Sanırm haklısın..Yanlış cümle kullanımından kaynaklanıo,yanlış anlaşılsın istemem tabi.. |
 |
|
|
zekibingol
Yeni Üye
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/05/2006 : 16:07:23
|
Yazdığım kitabı Yolsuzlukla müvadele derneği ve bazı ismi saklı duyarlı kişiler satın almıştır ve bedava dağıtmaktadır. benim amacım sadece insanlarımızın İstanbul sınırlarında Büyükçekmece de 24 MİLYAR ve ülkede 300 MİLYAR DOLARLIK YOLSUZLUK olduğunu söylüyorum bu lkenin borcu zaten bu kadar yani hepimiz ödüyoruz. ben sadece halkın bililenmesini sitiyorum REKLAM umurumda değil... çünkü benim de bir kızım var ve onun geleceği en az sizin kadar önemli. yoksa yoksulluk batağında yeşerecek mutsuz insanların oluşturacağı suç oluşumları bizim ve sizin ve de sizin çocuklarınızın geleceğini tehdit etmektedir.... saygı ve sevgiler.... zeki bingöl |
zeki |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|