AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 the temple of elemental evil
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 8

MyzTiKaL
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 08/01/2004 :  20:12:59  Bilgileri Göster  MyzTiKaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  MyzTiKaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ara ilk oynadığımda kimle savaşacağımı bilemeyip questleri falan sallamadan köy halkını kesip biçmiştim

Law
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 08/01/2004 :  20:54:59  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aramıza hoşgeldin MyzTiKaL. yöneticilerden önce yapabilirsem bir uyarı yapayım. alt alta mesaj atmak yasak. 'iletiyi düzenle' tuşunu kullanarak mesajına eklemek istediğin şeyi yazabilirsin. böylesi durumlarda üyeliği iptal ediyorlar haberin olsun. demedi deme ;)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 08/01/2004 :  21:03:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O kadar da değil Abartılırsa üyeliği iptal ediyoruz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 08/01/2004 :  21:35:58  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yani tekrarı durumunda . ee ben uyaram dedim ne olur ne olmaz bu sıralarda baya bir gördümde "alt alta mesaj atmak yasaktır üyeliğiniz iptal edilmiştir" şeklinde mesajları. ben yazmasam sen uyaracaktın zaten... yada başka bir yönetici yazacaktı..

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

MyzTiKaL
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 08/01/2004 :  21:51:02  Bilgileri Göster  MyzTiKaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  MyzTiKaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Unutmuşumda

Law
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000