AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 game maker'da odalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 08/06/2006 :  22:44:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ilerlerken bastığımda normal dönüyor.
dururken bastığımda sadece dönüyor.
he gidiokan dönmeye basıp elimi dönme tuşundan çekmeden ileri basmayı kesersem senin dediğin oluyor ama oynayan adamın böyle bişey yapacağını sanmam. Gitmesinden gayet memnunum. step olayına hiç girmedim. istersen bir örneğini upload ediyim..
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 08/06/2006 :  22:59:47  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynayan adamin oyle birsey yapacagini sanmiyosun? Sakin ola oyle bir hata yapma. Klavyeyi tek parmak tusu ile kullananlar var. Herkes ayni anda iki tusa birden basmaz :)
Ayrica, her zaman icin kullanicinin en gereksiz seyleri yapacagini dusun. Bir oyun eger 10.000 satir koddan olusuyorsa onun en az yarisi guvenlik ve hata giderici kodlarla doludur. Genel kural, kullaniciya guvenme. "Durustlugu ispatlanana kadar, kullanici sucludur" mantigi :)
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 09/06/2006 :  00:49:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam dreamwalker ben sorunu çözdüm. hani up'a basınca alıp başını gidiyor ya, key release up diye bir komut daha ekledim. onada kırmızı okların olduğu komuttan ortadaki kareye tıkladım.
yani sağ ve sol döndürüyor ileriye basıyorum gidiyor ve elimi çekince duruyor. o yüzden sağa sola döndürp kaydıramıyorum
şimdiiiii gelelim yeni sorumuza;
bir arabayı çalıştırdığımızda önce az yavaş giderken sonra hızlanır ya, game maker'da da öyle bişi yapabilirmiyiz? ileriye basınca yavaş yavaş hızlancak. ayrıca buna bağlı olarak hız göstergesi de ekleyebilirmiyiz?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 09/06/2006 :  08:11:21  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Degiskenler yardimi ile hepsi rahatca yapilir.
"speed" ... Turkcesi hiz/surat tir.

yukari tusuna basinca desenki "speed+1" . Yani hiz her yukari tusuna bastigimizda 1 artsa.. Eger daha gercekci kademeli istiyorsan alarmli saatleri kullanmak gerekecek. Yada her yukari basista bir degisken 1 kere artacak, 60 kere basildiginda ise vites artacak. Neden 100 kere? Tusa her bastiginda odanin hizi 30 oldugu icin 60 kere demek 2 saniyede bir vites demek.. Yada vites araliklarini degistir. Oyuncunun taktigi carklara filan gore degissin, hayal gucu sana ait iste.

Hiza sinir koymayi unutma objenin speedini kontrol et ona deger vermeden once..
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 09/06/2006 :  12:18:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu buz pateni sorununu nasıl giderebilirim?
(sonuçta oyuncu, dürüstlüğü ispatlanana kadar suçludur:D )
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000