AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 game maker'da odalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 21

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 07/06/2006 :  20:53:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne göriim ben basit moddaydım :D gene arayıp bulamayınca bi de advanced ile bakiim dedim. Çok thank you :D ve merak etme utangaç değilimdir (çoğu insan bu huyumu maalesef diye niteler) şahsen aradım ve ileri götürmeyle alakadar hiç bir şey bulamadım :D Tüm yardımların için saol.

İleri gitmenin yanında, yükseklik ve gölge ayarının nasıl yapıldığını biliyor musun?
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 07/06/2006 :  22:56:41  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oh! Normal mod olayini hic dusunmedim ben, kusura bakma.
Bir ornek yerine sana buradan yardimci olayim. "move" karsina geliyor zaten ilk actiginda, orada 2. komut var objeleri hareket ettirmek icin. mavi ikonlu olan. Onu secince senden direction ve speed istiyor. (bir kac yazi once angle yerine direction demistim ya, buradan geliyor o hata :) )

Direction = image_angle degil mi? Sonucta resim 50 derece donmusse, 50 derecelik bir yone ilerleyecek. Hiz olarak 3 gir mesela. Bunlari "keyboard up" eventine girebilirsin.

Simdi bunu dene, ve bir hata goreceksin. Tank ilerlerken yon degistirmeye calisinca. Bunu nasil duzeltiriz? Step olayinda bunu duzeltebilirsin simdilik.
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 08/06/2006 :  00:14:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yapmışem saol. Aslına bakarsan hiç bir hata görmedim :) tank döndüğü tarafa gidiyo maşallah. :D Şu anda duvarların içinden geçmemesi üzerine çalışıyorum :D
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 08/06/2006 :  02:13:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bounce Against Solid Objects ile hallettim. Artık adam gidiyo çok şükür. Geriye bi ateş etme, ölme, düşmanlar, Puanlama,yapay zeka ve 5-10 tane bölüm kaldı.. :D iyi iyi az kalmış gene.. En azından grafik yapmaya uğraşmayacam hepsini yaptım, yapamadıklarımı da free game tools sitelerinden topladım. Bi program kısmı kalıyo :D Bunları basite indirgeyecek olursak; adamın ateş etmesi için ateşin grafiğinden sonra ne(ler) lazımdır? Bi de her şeyi sana soruyoz, o kadar iyi biliyosun; kendi yaptığın hiç oyun var mı? Varsa gönder bi oynayalım yorum yapalım, ondan sonra onu nası yaptın, bunu nası yaptın? diye başını ağrıtalım :D
Sayfanın En Üstüne Git

zıpzıp
Üye

Turkey
İleti 76

İletim - 08/06/2006 :  10:00:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dreamwalker, senin şu safax2 örneğin vardı ya tanklı olan işte ben onu indirdim kafama göre değiştirdim.
http://www.hemenpaylas.com/download/900869/araba.gm6.html
sen de bir bak bakalım belki yakında büyük bir araba yarışı oyunu da yapabilirim. Her işin bi başlangıcı var nede olsa
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 21 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000