AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 robin hood:legend of sherwood
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 12/05/2006 :  20:40:47  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim ama oraya çatılarla çıkamıyorum çok zor bi bölüm her neyse yinede teşekkür ederim. ARKADAŞLAR MARYNİN DÜĞÜNÜN DE NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATIRSANIZ SEWİNİRİM.HİÇ KİMSE YOKMU BU OYUNU OYNUYAN
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 15/05/2006 :  01:15:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gamesover.com/walkthroughs/robin_hood_los.txt
Malesef çözüm ingilizce,aslında pek yardım sayılmaz ama yinede belki dediğin bölüm hakkında az biraz yardımı olur.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 15/05/2006 :  21:36:07  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok yardımcı olamadı bana ama yinede teşekkürler geppettous. acaba sen bu oyunu oynadınmı
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 15/05/2006 :  22:11:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır,malesef arada kaynayan çok oyun var oynamak isteyipde fırsat bulamadığım,birde yeni gelenler:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 15/05/2006 :  23:22:43  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
anlıyorum senide.çözemeyince artık bastım ünistallı. güzel bi oyun ama çözemeyince insan kafayı yiyo.bu arada haberler bölümünde call of duty le ilgil i bi haber var istiosan bi göz at :D:D:D:D:D:D (kendim açtımda)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000