AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 robin hood:legend of sherwood
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 07/05/2006 :  20:08:38  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyuna başladım bitirenlerden yardım istiyorum. bide sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum sizce commandosmu daha stratejik bi oyun yoksa robin hood mu? cvplarınızı bekliyorun

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/05/2006 :  21:58:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Commandos daha taktiksel. Robin Hood'da aksiyon da var bir miktar. Tabii her ikisi de mükemmel oyunlardır :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 08/05/2006 :  22:21:42  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk önce teşekkür ediyorum. sizden bi ricam olcak bu oyunun tam çözümünü nerden bulabilirim.bildiğiniz bi site varmı
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/05/2006 :  11:06:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam çözümlük bir şeyi yok. Krondorların dediği gibi, aksiyona yönelik. Varlığını sezdirme, okçuları uzağa koy, bir de robinin kardeşi gelince bayağı bir işe yarayacak, onu yanından eksik etme.
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 11/05/2006 :  17:40:24  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür ederim. şimdi ben marynin (galiba) düğününde takıldımda bana yardım edebilirmisiniz acaba. yukarıya çıkamıyorum (herkesin bulunduğu bir oda var ya) kapılar kilitli
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/05/2006 :  23:05:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2 yıl oldu sanırım oynayalı, tam hatırlayamıyorum. Bahsettiği bölümü de tam çıkaramadım ama galiba büyük bir klise vardı... Bir iki bölüm öncesinden de papazı bayıltmış olman lazım, emin değilim. Çatıları dene, oyun genelde çatılarda geçiyor, sokaklar riskli.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000