AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Oyun
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/05/2006 :  00:14:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu kadar oyun sevdanızı bilgisayarda başka şeyler oğrenmek için harcasanız..kalkınırdık bee.
şimdi benim size tavsiyem:
Game markerı bırakın ve 3D gibi animasyon programları ogrenin..
böylece saçma oyunlar yapmaktansa..güzel animasyonlar yapıp yararlı bir program ogrenmiş olur ve kendinizi geliştirmiş olursunuz..
şimdi bir iki kişi çıkıp çocukların heveslerini köreltme diyecek...yetti ama yani...
Sayfanın En Üstüne Git

Bellerophon
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 03/05/2006 :  03:13:04  Bilgileri Göster  Bellerophon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mj sana katılıyorum...
yıllardır programlama ile uğraşıyorum(yaklaşık 7 senedir) ve daha bugün oyun programlamaya geçtim artık. daha şimdiden oyunun grafik tasarımını nasıl en hızlı ve en kaliteli düzeyde yaparım diye düşünmeye başladım:))
eklemem gerekirse visual c++ 6.0 ve grafikler için ise photoshop + 3d studio max kullanıyorum(ikisinde de profesyonelim.. her ne kadar 3dsmax de modellemede baya zorlansamda:) )
ayrıca oyun programlamayı bırakın siz, daha bu iş için en basitinden bir visual basic 6.0 öğrenmeye başlayın. o hiç değilse görsel olduğu için basite indirgenmiştir. sürükle bırak mantığına dayanır. delphi de öğrenebilirsiniz. tercihe göre...
ama size tavsiyem asla 1-2 yıl programlama temeliniz olmadan, bir kaç yazılım yazmadan c ve c tabanlı dillere adım atmayın! çakılır kalırsınız! sonra programcılıktanda soğursunuz!
ben hatırlıyorum. lise yıllarımda c ye geçmiştim. bazı abilerim benimle balatayı sıyırmışsın şeklinde alay etmişlerdi. bende onlara inat kendimi geliştirdim ve şimdi bu noktadayım. Allah'ıma ne kadar şükretsem şükründen acizim...
hiç olmadı grafik tasarımına veya arkadaşın dediği gibi 3D animasyona adım atın...
eğer ticari anlamda oyun piyasasına girme ciddiyeti içerisindeyseniz dediklerimi göze alın derim. daha yaşınız küçük, atacağınız adımları yavaşlatmanız sizin yararınıza olacaktır! dolayısıyla gamemaker ile bu gemi yürümez. kolay gele...
Sayfanın En Üstüne Git

aYDeDe
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/05/2006 :  09:07:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki mj ve Bellerophon siz oyun yapmayın ama burda oyun yapmak isteyen birçok kişi var siz yapın 3D animasyonlarınızı
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/05/2006 :  09:25:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
zıpzıp tarafından yazılan:

FAMERA sen game makerdaki 1945 oyununun girişini ve spritelerini deiştirmişin o kadar. Can ve skor göstergesi, sağ alttaki resim, müzikler falan deişmemiş. Yani ben hiç booooom diye patlayan arı görmedim. Duymadım da. tamam güzel olmuş ta düşman arıların ateşlerini çizgi yapmasaydın daha iyi olurdu. Sen en iyisi bunu düzelt tamam mı hem fikir iyi de daha deiştir müthiş olacak.

katılıorum birde hiç arılar ateş edermi?
Sayfanın En Üstüne Git

THE_FAMERA
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 03/05/2006 :  12:07:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onlar ateş etmiyorlar arı kendi iğresini atıyor ateşide iğne gibi yapmaya çalıştım.diğer arılara vurunca ölüyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000