cihipsetin üzerinde sırasıyla satır satır aynen yazıyorum RS56/SP-PCI R6793-11 E12744.4 0012 MEXICO
milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
OLMADI OLMADI OLAMADI SORUN BENDEMİ GENE YÜKLİYEMEDİM VARSA BAŞKA BİR LİNK SAYGILAR
milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
Peki aygıt yöneticisinden yüklerken;'yazılımı otomatik olarak mı yükle seçiyorsun yoksa listeden ya da belirli bir konumdan yükleyimi diyorsun.? Yazılımı otomatik olarak yükleyi seçmiyorsun alttakini seçiyorsun yani listeden ya da belirli bir konumdan yükle bunu seçtikden sonra sırasıyla; ileri diyorsun ve çıkan sayfadan 'Arama.Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayıp ileri diyeceksin yine çıkan sayfada 'disketi var'a tıklıcaksın sonra 'gözat'dan indirdiğin driverin içindeki .inf uzantılı dosyası seçiceksin (zaten klasörü açınca otomatik bulur)sonra ileri deyip yüklücek.