bilgisayarım modemi görmüyor bir sürü speedcom sürücüsü indirip denedim olmuyor modemin modeli SPEEDCOM A-CM56-28 yazıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar
milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
Ya indirdiğin sürücü yalnış, ya da sen setupdan kuruyorsun sanırım, eğer setupdan kuruyorsan ordan kurma aygıt yöneticisinden kur bu arada modem 56K dimi. Bi de Google'a sürücü yardım yazınca çıkmyor ÇiLeKeŞ.
merhaba fatih52 sen bu işten anlıyon dogru söylüyon setuptan kurmaya çalışıyordum ama mesajını okuduktan sonra aygıt yöneticisinden denedim gene olmadı indirdiğim sürücümü yanlış modemin üzerinde speedcom yazıyor modelide: A-CM56-28 yazıyor acaba diyorum bilgisayar 3 aylık sıfır ondanmı
milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin üstünde tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
raıd denetleyici ne demek benim bilgisayar onuda görmüyor
Modemin üstünde küçük bi chipset var üstünde conexant yazar onun altında da büyük bi ihtimalle hsfi yazar ve onun altındaki sayıları buraya yazarsan ben sana sürücüyü bulabilirim. Raid'de, yeni serial ata hddler çıktı kırmızı kablolu onu görmesi için yüklemen gerekir tabi kullanmıyorsun gerek yok yüklemene benim ki sata en başta tanıtıyorum ben formattan önce.Tabi raid sadece sata hddyi kapsamıyor çok değişik bi teknoloji.