AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 speedcom modem sürücüsünü nasıl yüklerim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

sevketkesen
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/04/2006 :  13:40:54  Bilgileri Göster  sevketkesen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayarım modemi görmüyor bir sürü speedcom sürücüsü indirip denedim olmuyor modemin modeli SPEEDCOM A-CM56-28 yazıyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar

milliyetçilik; Maddi ve manevi açılardan millet ve ülkesinin
çıkarlarını her şeyin üstünde
tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı

ÇiLeKeŞ
Üyeliği Kilitli

Germany
İleti 0

İletim - 19/04/2006 :  15:56:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
google dan SürÜcü yarDım YAzSan Bulursun
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/04/2006 :  17:50:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya indirdiğin sürücü yalnış, ya da sen setupdan kuruyorsun sanırım, eğer setupdan kuruyorsan ordan kurma aygıt yöneticisinden kur bu arada modem 56K dimi.
Bi de Google'a sürücü yardım yazınca çıkmyor ÇiLeKeŞ.
Sayfanın En Üstüne Git

sevketkesen
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/04/2006 :  18:23:01  Bilgileri Göster  sevketkesen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba fatih52 sen bu işten anlıyon dogru söylüyon setuptan kurmaya çalışıyordum ama mesajını okuduktan sonra aygıt yöneticisinden denedim gene olmadı indirdiğim sürücümü yanlış modemin üzerinde speedcom yazıyor modelide: A-CM56-28 yazıyor acaba diyorum bilgisayar 3 aylık sıfır ondanmı

tutma anlayışıdır(türk dil kurumu) ırkçılık değildir tamam NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ama diyerlerinide allah yarattı
Sayfanın En Üstüne Git

sevketkesen
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 19/04/2006 :  18:28:29  Bilgileri Göster  sevketkesen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
raıd denetleyici ne demek benim bilgisayar onuda görmüyor

Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/04/2006 :  20:46:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Modemin üstünde küçük bi chipset var üstünde conexant yazar onun altında da büyük bi ihtimalle hsfi yazar ve onun altındaki sayıları buraya yazarsan ben sana sürücüyü bulabilirim.
Raid'de, yeni serial ata hddler çıktı kırmızı kablolu onu görmesi için yüklemen gerekir tabi kullanmıyorsun gerek yok yüklemene benim ki sata en başta tanıtıyorum ben formattan önce.Tabi raid sadece sata hddyi kapsamıyor çok değişik bi teknoloji.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000